torek, 20. januar 2015

OUTFIT: I miss summer

A sem edina, ki že malček pogreša poletje oziroma na splošno toplejše dneve? Edina stvar, ki jo pozimi obožujem je, da si lahko nadenem meni naljubše debele, mehke in predvsem tople puloverje različnih barv, materialov kot tudi vzorcev. Drugače pa ne maram zime, sem prevelika zmrzljivka.

Drugače pa sama obožujem belo barvo, čeprav na meni ne pride ravno lepo, ker sem bele polti, poleti pa se me sonce noče prijeti ali pa me k večnemu samo ožge. Vendar pa sem si rekla, da to nima veze in si zato še zmeraj rada naedenem oblačila v beli barvi - ne morem iti iz svoje kože. Tako sem na prvi sliki uporabila belo telirano srajco s 3/4 rokavi ter 3/4 hlače z rožastim motivom, obula pa sem si kar all starke. Poleti, no pa tudi spomladi, rada posežem po 3/4 hlačih, ker so mi preprosto všeč. Na drugi sliki sem uporabila bel top - boljše bi bilo, če bi v prihodnje uporabila oprijeti top - in pa kratke ohlapne hlače, ki so moj najljubši poletni del oblačila, saj mi je vzorec v črno-beli kombinaciji zelo zelo všeč. Na zadnji sliki pa imam tudi bel top in pa kavbojke, ki sem jih kar sama preoblikovala. In sicer so te kavbojke imeli v New Yorkerju za zelo nizko ceno, so pa na gumico. Doma sem vzela še samo škarje in jih kar nekajkrat zarezala, na koncu pa sem jih še malo zavihala.

Naj pa še povem to, da po eni strani komaj čakam, da pridem domov, saj me doma že čaka paket z Beauty Sweeties bonbončki, da jih preizkusim. Tako, da bote na mojo oceno morali še malo počakati. Poleg vsega pa naj vas še opozorim, da všečkate mojo stran (klikni TUKAJ), saj bo ob prvih 100-ih všečkih potekala prva nagradna igra.

xoxo, Valentina

6 komentarjev:

  1. Jaz bi tudi poletje!
    A je prva slika iz Celja? Na drugi je pa v ozadju Gora Oljka? Lepi Outfiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ne govori, komaj čakam toplejše dni :)

      Oboje si ugotovila :) poznaš te kraje? :)

      Izbriši
    2. Jap :) Sem kar blizu doma :) Šoštanj ;)

      Izbriši
  2. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se opravičujem, sem po pomoti kliknila Izbriši komentar :D

      Torej, upajmo, da bodo toplejši dnevi čim prej tukaj :) preskočila si zimo? Si bla v toplejših krajih? :)

      Hvala! :) <3

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!