nedelja, 18. januar 2015

My top 5 bloggers

Sicer spremljam že kar nekaj blogov, in vsak je po svoje simpatičen, drugačen, edinstven, kar mi je najbolj všeč. Vsaka se drugače odloče spisati objavo, pokomentirati produkt, ga pofočkati in podobno. Preden pa sem se sama odločila za kaj takega, se pravi za pisanje bloga, sem večinoma spremljala tiste, ki so mi takoj v oči padli. Zato tokrat predstavljam meni 5 res všečnih blogov.

1. Stardust and roses (za povezavo klikni TUKAJ)
Za Anamarijo in njen blog sem prvič zasledila jeseni, ko je organizirala nagradno igro. Njen blog, ki je zapisan v angleškem jeziku, je na prvem mestu ravno zaradi tega, ker so mi všeč njene izbire outfita, ki jih je ogromno - punca ima res dobre ideje - pa tudi zato, ker so mi všeč njene fotografije, ki delujejo nežne, obdane s toplino - že sama deluje zelo nasmejana, pozitivna. Na blogu največkrat objavlja ideje outfitov, za katere sem doma že našla podobne kombinacije. Zasledite lahko tudi ocene, komentarje, opise njenih najljubših produktov. Za kaj več pa preposto kliknite zgoraj na njeno povezavo in si blog preprosto poglejte, preberite. Misim, da vas bo prevzel tako hitro kot je mene.

2. Chérie (za povezavo klikni TUKAJ)
Najprej mi je všeč samo ime bloga in ravno to mi je prvo kot prvo prebudilo pozornost, da sem pogledala ta res prečudovit blog. Drugo kot drugo pa so mi všeč objave, kajti punca - Klavdija - jih piše res zelo dobro - potekajo v angleškem in slovenskem jeziku, kar je dobro za nas, ki imamo nekaj pomanjkljivosti pri tujih jezikih (hehe). Na njenem blogu bote zasledili največ outfitov, ki si jih je vredno ogledati, saj so zame top, prav tako pa lahko zasledite veliko ocen, opisov, komentarjev na produkte iz kozmetike ipd. Njen blog res redno spremljam, tako da ga priporočam tudi vam.

3. The Beauty Book (za povezavo klikni TUKAJ)
 Tako kot prva dva bloga je tudi Aleksandrin nekaj posebnega. Na njenih fotografijah pa tudi v objavah se vidi, da punca uživa v tem, kar počne in to počne s srcem. Deluje zelo prijazna, nasmejana, pozitivka. Njen blog, ki je prav tako zapisan v angleškem jeziku, priporočam vsem, ki imate doma polno omaro oblačil, za katere ne veste kako bi jih skombinirali, kajti Aleksandra ima ogromno prečudovitih idej, ki jih je pametno uporabiti. Všeč mi je, kako se potrudi opisati in oceniti izdelek - napiše res izčrpno, tako da težko najdeš še kakšno vprašanje.

4. FASHION BLOG GIRLS (za povezavo klikni TUKAJ)
Ta blog sta ustvarili dve očitno zelo dobri prijateljici, katerega zelo redno prebiram. Punci ustvarjata edinstvene, mega ulične outfite, imata ogromno idej, ki so zagotovo všeč vsem modnim navdušenkam. Vedno znova mi je všeč njuna izbira, obe sta lušni, ustreza pa jima katerikoli kos oblačila. Blog je zapisan v slovenskem jeziku, prav tako pa lahko zasledite objave o ocenah produktih. Priporočam, da kliknete povezavo zgoraj in same preverite.

5. Taya (za povezavo klikni TUKAJ)
Tatjanin blog je v večji meri osredotočen na kozmetiko - največ objav lahko zasledite o tem, kako si namazati nohte, kaj je pametno uporabiti in podobno, poleg vsega pa ima toliko idej, da jih skušam tudi sama poizkusiti, vendar me nohti ravno ne ubogajo. Ima prečudovite nohte, karkoli si namaže, je naravnost prečudovito. Blog sicer poteka v angleškem jeziku, vendar kljub temu rada preberem njene ocene o lakih za nohte, za katere se res potrudi, seveda pa lahko zasledite ocene tudi drugih produktov. Nasvezadnje objavlja tudi ideje o makeup-ih, ki jih je malo morje. Tako, da če ne veš, kako bi si trenutno nalakirala nohte ali naličila, ti priporočam branje njenega bloga.

6 komentarjev:

  1. Super objavica in hvala za omembo :)
    xx
    K.

    OdgovoriIzbriši
  2. Same dobre blogerke si omenila.
    Samo tega na 4. mestu še ne poznam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res so dobre blogerke, se strinjam :) čeprav je vsak po svoje simpatičen. Ta na 4. mestu mi je pa res zanimiv, ker imata punci tolk raznoraznih idej za outfite in si preprosto moram pogledat :)

      Izbriši
  3. Hvala za omembo, pa super izbira, večino bloggcev tudi jaz redno spremljam :) <3

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!