sobota, 24. januar 2015

BEAUTY: Something for myself

Včeraj sem se tako odločila, da opravim ''mini šoping'' in razvajam malo samo sebe. Povrhu vsega pa sem potrebovala majhen odklop od vsega tega učenja (vsi, ki imate izpitno obdobje, me razumete). Ker sem videla, da so v drogerijah dobili nobe produkte, je bil to glavni razlog, zakaj sem najprej ravno tja zavila.

V Dm sem si najprej kupila Essence šminko. Doma sem imela že eno njihovo nude šminko, vendar mi je enkrat res grdo padla na tla in potem ni bila več za uporabo. Pri tej šminki mi je tako kot pri prejšnji všeč, da se res lepo maže, ustnic pa ne naredi suhih. Potem sem si seveda morala kupiti še novo embalažo Catrice laka. Meni so te embalaže res res zelo prikupne. Edino kar me mogoče malo moti je, da čopič težje držati kot pri ostalih lakih. Osebno so mi všeč nežnejši laki, ker se mi ravno ti na rokah bolje podajo zaradi moje blede polti. Prav tako pa se mi zdi, da bo ta odtenek največkrat uporabljen v spomladanskih dnevih. Nato sem si navsezadnje kupila še Catrice mat nadlak ter seveda čopič za nanos korektorja. Ker pa sem na koncu zavila še v par trgovin z oblačili, sem si morala kupiti še ta puloverček, ki ima na sebi res lep napis.

xoxo, Valentina

11 komentarjev:

  1. Aveš da mam čist isto šminko in je res superca. kar mi je pa še najbol všeč je to da ni žive barve ampak je le za mini odtenek drugačna odtenkom ustnic. drugač pa sploh nisem vedla da se umika iz polic?! drugač pa super zadevce sploh lak in majčka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaa, men je tud najbolj všeč zarad odtenka, mam rada nežne barve :) na žalost ja, na njihovi spletni strani sem gledala, gre kr dost stvari :/ hvalaaa! :)

      Izbriši
    2. ares?! ojoj morem mal preverit kaj vse gre. škoda res ker so super pa še poceni haha :)

      Izbriši
    3. Kr poglej ja :) se splača ja :)

      Izbriši
  2. Kateri odtenek pa je tale sminkica? Ker koker sm gledla, je v mullerju sam wear berries znizana in po tem sklepam da gre sam ta odtenek vn?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nude Love je, sem jo pa kupila v Dm :) ja sem včeraj še 1x gledala njihovo spletno stran pa sem vidla, da gre samo Wear Berries ven, sem spregledala :)

      Izbriši
    2. Ta je res tok lep :)
      Uuuh še sreča, tale je na WL :)

      Izbriši
  3. Teli lakci od Catrice tudi mene mikajo :D
    http://tanitaweith.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Men so te nove embalaže res zelo všeč in sem si ga mogla kupit :D danes sem si ga šele uspela nanesti na nohte, sem pa nekje prebrala, da so manj obstojni kot ostali Catrice laki, tako da sem si še gor nanesla mat nadlak, da bo le dlje držalo :)

      Izbriši
  4. Šminka je super :) tudi sama imam najrajši nežne odtenke :) ta je že na mojem shopping seznamu :D

    http://barbaragrum95.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice šminke so meni na splošno zelo všeč, tako da me tudi ta ni razočarala :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!