torek, 3. februar 2015

OUTFIT: Black and brown

Zima je, jaz pa sem še vseeno en korak spredaj. Komaj čakam pomlad, svoj najljubši letni čas. Pomlad mi je pravzaprav všeč zato, ker takrat ni preveč mrzlo kot tudi ne preveč vroče. Poletje je seveda super, vendar vročine ne prenesem. Mislim, da mi je poletje najboljš všeč ravno zato, ker so takrat počitnice, ko lahko dam možgane na off. Čeprav pa ima vsak letni čas nek svoj čar. Zima je meni osebno najbolj čarobna v mesecu decembru, ko se prižigajo lučke, zapade prvi sneg, pa še božične pesmi se vrtijo kot tudi pečemo različna peciva, okrašujemo smreko, zavijamo darila in še in še.

Ker se še zmeraj oklepam rjave barve, sem jo tudi tokrat kombinirala. Za veke sem uporabila paleto senčil Makeup Revolution - Girls on film, in sicer sem za pregib uporabila svetlo sivi odtenek, za celotne veke pa zlati odtenek. V kotiček na koncu sem nanesla ne preveč temno rjavi odtenek, v kotiček na začetku pa svetlo rjavi odtenek. Spodaj sem prav tako do ene tretjine nanesla ne preveč temno rjavi odtenek. Trepalnice sem namazala z maskaro, za ustnice pa sem uporabila Makeup Revolution šminko, z odtenkom Encore. Tokrat sem rdečilo spustila.

Čeprav me zelo rado zebe, sem se odločila, da si nadenem majico brez rokavov, ki je v črni barvi. Kupila sem jo Lani, in sicer v Zari. Pri njej mi je najbolj všeč to, da je telirana (malo moram še izgubiti v predelu trebuha, pa bo potem O.K.). Prav tako sem si izbrala črne legice, postrani pa so narejene iz usnja. Ker pa so mi všeč kariraste srajce, sem si le-to zavezala okoli pasu, okrog vratu pa sem si nadela verižico, ki sem jo pred dobrim mesecem kupila v Avstriji. Tako sem kombinirala še uro v črni barvi. 

Vam je všeč moja izbira?

xoxo, Valentina

4 komentarji:

  1. Zelo lep look in makeup :) mogoče bi lahko dala kdaj kakšno close up sliko makeupa, da se lepše vidi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      V prihodnje bom res, tokrat pa nisem želela, ker se mi še zmeraj vidi nekaj nepravilnosti zaradi stresa :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!