četrtek, 26. februar 2015

Raspberry rose, vanilla & macadamia

Živjo punce! Se opravičujem, ker sem bila dva dneva nesocialna, namreč pri sebi nisem imela prenosnika, ker sem pozabljive sorte, na žalost. Pa vendar ... tokrat bom pisala o Labello balzamu za ustnice. Sama  sem imela najrajši labele v stiku, ni mi bilo pa všeč, da bi si jo morala nanesti s prsti. Ampak te embalaže so mi res všečne.


In ker so me embalaže zelo mikale, pa še pri drugih blogerkah sem prebrala, da so vonji prečudoviti, sem si kupila kar 2. Zakaj? Namreč v Dm-u poteka akcija od 17. februarja do 2. marca, gre za cenovne bonbončke. Sam balzam je iz 5,18€ znižan na 2,58€, zraven pa dobiš še 1 gratis, kar se pa res kar izplača. Čeprav tu ni bilo ravno neke velike zbirke, sem se odločila za malino in vanilijo z makadamijo.


Obe izredno dišita! Za malino sem se odločila brez razmišljana, saj sem nora nanjo. Kot drugo izbiro sem si pa želela kokos, vendar ga niso imeli, kljub temu pa tudi vanilija z makadamijo diši čudovito. Pri samem nanosu na ustnice se mi je zgodilo to, da sem balzam skoraj pojedla, saj mi je pod nosom ves čas dišalo. Sta dovolj mastni, lepo se namaže, čeprav mi je vseeno labela v stiku top, saj sem pri tem balzamu potrebovala nekaj sekund več kot pri labeli v stiku, da sem si nanesla toliko kot sem si želela. Me je pa pozitivno presenetilo to, da je balzam na ustnicah obstal zagotovo kakšne 4 ure, morda še celo več.

 Ve uporabljate te balzame? Kako ste zadovoljne?

xoxo, Valentina

8 komentarjev:

 1. Jaz imam tudi Malino in Vanilia-makadamija že nekaj časa, sem si pa zadnjič kupila okus Kokosa in je prijeten, vendar nekako manj masten in je tanjša plast na ustnicah, kot pri teh dveh :) Si pa še želim preizkusiti Borovnice, ker jih tako ali drugače obožujem, pa so bile nazadnje vse pobrane :( Sem pa prav tako koristila tale DM cenovni bombonček ter poklonila prijateljici drugega, je bila čisto presrečna, hihi :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tanjša plast je, a res? Joj to potem sploh ne bi bilo za mene. Že ti dve sem kupila samo zaradi kjut embalaže in ker so vse ful hvalile, ampak sam nanos mi je v vsakem primeru bolj smotan, nisem ga glih navajena :) Jaaaa borovnica mora biti top, sama sem na vse gozdne sadeže nora heh. O kako lepa gesta :)

   Izbriši
 2. Najbolši je kar natur in kokos po mojem mnenju. Drugače pa če te moti to, da si ga moraš nanašati s prsti in prsti npr po sprehodu po mestu niso ravno najbolj čisti in noben si ne želi z "umazanimi" prsti nanašati balzama na ustnice, ti jaz priporočam čopic za nanašanje šminke, res se odlično odnese. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kokos bo po mojem vsekakor mogel priti v mojo zbirko :) Sem razmišljala to o čopiču, čeprav do zdaj sem si vedno nanašala s čistimi rokami, ko sem prišla domov ... čopič je pa definitivno boljši način nanašanja :) hvala!

   Izbriši
 3. Tudi jaz imam vanilijo-makadamijo in mi noro diši. Jo ravno zaradi aplikacije uporabljam samo doma, pred spanjem in zjutraj in mi že celo zimo čudovito nahrani in ščiti ustnice :) Tako da se strinjam, da si dobro izbrala in izkoristila akcijo :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vonj je res božanski ja. Tudi jaz jo nanesem zjutraj in zvečer, ker je v bistvu kar dovolj, dolgo zdrži, se pa res vidi rezultat - pred njo sem imela zelo suhe, razpokane ustnice, zdaj pa skoraj ne zaznam tega. Hvala! :)

   Izbriši
 4. Odgovori
  1. Se strinjam, mi ni žal, da sem se le odločila za nakup :)

   Izbriši

Thank you for all your lovely comments!