petek, 13. februar 2015

NAILS: Valentine's manicure #1

Dobro jutro lepotičke! Včeraj mi ni uspelo napisati objave kot sem si zamislila, pa vendar en dan zamika gor ali dol. Ker je jutri valentinovo, nas ima že večina punc ideje, kako poleg fantov razvajati tudi sebe. Pri meni sicer obstaja samo druga možnost, ampak nič zato. Valentinovega se zagotovo že od malega veselim, saj takrat praznujem god, kar mi je res res zanimivo. Kje bom preživela ta dan pa izveste na koncu objave.

Za svojo Valentinovo manikuro sem si tako na vse nohte, razen na prstanca, namazala Essence lak za nohte, z odtenkom fame fatal. Essence laki so mi res všeč, ker se na nohtih hitro posušijo, za razliko od drugih. V prihodnje si moram zbirko malo povečati. Na kazalec in prstanec sem si namazala nežno roza odtenek Maybelline Colorama ter si nanj z istim Essence lakom odtisnila vzorček s Konad šablone. Na mezincu sem si odtisnila še črto z bleščicami, s pomočjo Catrice laka - odtenek Champaign Rain.


Me pa še zanima, če slučajno katera punca preizkusila Essence odstranjevalec za nohte ''quick & easy''? Gre lak za nohte res tako hitro dol in pa, ali so mogoče kakšne slabosti, pomanjkljivosti? Bi mi ga priporočale?



No za na konec pa vam razkrijem, kje bom preživela jutrišnji dan. Preživela ga bom na dogodku Break Up And Move v Ljubljani, ki se bo vzporedno dogajal v več evropskih in kanadskih mestih. Na dogodku bodo pripravljene delavnice kot so ličenje - zelo znana vizažistka Mateja Pozeb Očko iz studia AlterEGO nas bo naučila nekaj skrivnih trikov - med drugim se bomo naučile pripraviti hitre in zdrave prigrizke s pomočjo Teje in Janija (Tejani Kitch'n, znana tudi kot tekmovalca v oddaji Gostilna išče šefa), prav tako pa se bomo na fotografski delavnici učile narediti najboljši selfie in še in še.

Dogodka se res veselim in že komaj čakam. Kako pa bote ve preživele jutrišnji dan?

xoxo, Valentina

10 komentarjev:

  1. Tale catricin lak je ful lep. Tolkrat so recem da si bom kupla lak z blescicami pol pa vedno vzamem neki drugega sam ta po kaj sem prsla v trgovino ne.
    Drugace za tale essence izdelek pa sem ga ze vidla pa me je mal zamikal da bi kupla ampak kapavem. mam se vseeno rajsi kombinacijo vata in aceton haha.
    drugac pa za valentinovo nimam nobenga plana. Po mojem bo dan isti kot vsem ostalim. Cez dan ucenje za zadnja dva izpita zvecer pa kaksen film potem pa spat. the end. Haha drugace pa vse najbolse valentinca za god (ze kar v naprej da ne pozabim)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja res je ful lep! :) js sem sicer naaajbolj nora na zlate bleščice, vbistvu bleščice na sploh :D

      Haha i feel you. Mam namen neki kupit, pridem v trgovino, vidim neki drugega pa tist kupim, ne kupim pa po kar sem prišla, babe kot babe pač :) Hjaaa js bi pa po eni strani rada vedla kak deluje, ker skor živčnega dobim, ko si dol bleščice odstranjujem, ker porabim velik pa še mal časa. Še posebi, če si dam res ful ful na gosto, pol porabim dvakrat tolk časa :D

      Veliiiiiiiiik sreče pri izpitih, js sem sicer že cel teden frej, v pondelk začnemo pa že z novim semestrom, pa upam, da bo ta kej boljši od prejšnjega :D Ampak, razturala boš. Če ne pa poišč zvezek s hribčki, križci in krožci, ti bo dal tolk energije, da verjet ne boš mogla :D

      Bom tud js večer za filmi preživela, ampak kul :) thaaaank you! <3

      Izbriši
  2. Kako luškano!:)) Bow <3 Tvoja kombinacija gre totalno k mojemu makeupu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Tvoj mejkap mi je pa res všeč, mogoče ga uporabim tudi jutri :) vsekakor sem imela v mislih nekaj z zlatim odtenkom :)

      Izbriši
  3. Super manikura, vidim da si se res hitro naučila uporabljat šablone, ker res delaš super lepe manikure sedaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      Sicer še delam tu in tam malo kiksov, ampak gre veliko hitreje kot nazadnje :)

      Izbriši
  4. Luštno <3 Jaz bom jutri praznovala samo pust, Valentinovo kar bojkotiram :)
    Odstranjevalca v lončku od Essence nimam, mam pa DM-ovega in verjetno sta si podobna. Fajn je za hitro odstranjevanje kremnh lakov, za bleščice pa ni ok, ker se bleščice zagozdijo v to peno in te potem ob naslednji uporabi praskajo in se ti prilepijo na nohte in kožo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No saj je kar bolj pametno, punce in fantje lahko imajo Valentinovo vsak dan, pusta pa ne moremo ''praznovati'' vsakodnevno :)

      Super, da si mi povedala, ker sem malo kolebala med tem, da bi si ga že kar kupila pa sem se potem odločila, da počakam in videm kako ste druge imele izkušnje s tem. No ampak za kremne lake je pa potem super. Bom naslednjič pogledala v Dm, hvala! :)

      Izbriši
  5. Čudovita manikura. <3
    Jaz mam tudi v planu kupit tak odstranjevalec, ko porabim tistega ''klasičnega''. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaaa <3

      Sam glede tega sem pa zdej še od prijateljic slišala, da je na začetku vredu, proti koncu pa ne več :/

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!