petek, 13. februar 2015

NAILS: Valentine's manicure #2

Danes sem tako preizkusila še drugi način Valentinove manikure. Ker mi je bilo v bistvu med drugim tudi dolgčas, sem se odločila za novo idejo poslikave, prav tako pa sem se želela še bolj ''izuriti'' pri odtisovanju vzorčkov. Če sem si že kupila šabloni, ju moram tudi uporabljati, prav tako pa poskrbeti, da se laki ne posušijo (hehe).

Zopet sem za osnovo - izjemoma na prstancu - uporabila Essence lak, z odtenkom fame fatal. Na splošno rdečega odtenka že nekaj časa nisem uporabljala, predvsem zato, ker me je jezilo, da mi je šla barva pod nohte, medtem ko sem si jih odstranjevala z acetonu. Prstanec sem prelakirala s Catrice lakom, odtenek The Bride Takes It All. Kupila sem si ga danes in mi je všeč, ker da na koncu tak lep sijaj, prav tako pa neka mešanica med belo in srebrno barvo. Na sredinec in prstanec sem si odtisnila še vzorec s Konad šablone.


Se vam pa opravičujem za slabo kvaliteto slik. Moram pa priznati, da mi je ta manikura lepša od prejšnje, prav tako pa sem se za to tudi precej bolj potrudila. Želim vam lep preostanek večera.

xoxo, Valentina

8 komentarjev:

  1. Meni je tale ful luštna:) Catric lakec mi je všečen, kako se pa kj obnese nov čopič od lakca?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      Men deluje enak kot pri prejšnjih lakih, pa za tiste, ki se jim mudi, je dovolj tud že ena plast, ker je za eno dovolj gost :) prav tako se pa lepo maže, men je všeč :)

      Izbriši
  2. Oooo super manikura! Jaz se tudi že nekaj časa spravljam preizkusiti tele štampiljke in vzorčke pa mi nekako še ni uspelo >.< kje si jih pa kupila? Sicer pa sem držala tale Catrice lak danes v rokah pa potem nisem vedela ali naj vzamem ali ne, pri teh perlastih me včasih skrbi, da gredo hitreje dol kot običajni (ne perlasti laki) mi boš poročala kakšna je obstojnost, hihi :)

    xoxoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Eva! :)

      Štampiljko in strgalo mam kr od Essence, ker sem ju dobila v kompletku s šablono (šablona je neuporabna, ker so vzorčki premalo globoki), šabloni pa sem kupila na Ličila.si, jih je reeeees veliko, pomoje se boš težko odločila :D prav tako imajo štampiljke, strgala, podstavke :)

      Glede obstojnosti bom pa sporočila, čeprav sem znana po tem, da se hitro kam udarim, ne glede na to kak lak je pa gre takoj dol :D čeprav danes se mi je malo mudilo, pa sem si na levi roki dala samo eno plast, na drugo pa dve, nisem si še niti nadlaka uspela dati. Ampak, če bodo pride roke, bo tudi lak :P

      xoxo

      Izbriši
    2. Najlepša ti hvala za dosedanje in prihajajoče informacije, hihi :* xoxo

      Izbriši
    3. Naj ti pa še povem, da če se boš odločila za nakup šablon ... Na začetku ti bo vzelo kar dosti živcev hehe, ampak s časoma gre. Sem pa s Konad šablonama res zadovoljna, so mi jih tud druge blogerke priporočale :) pa dobro je, da se kupi tako, ki ima res globoke zareze, jaz imam m76 in m94, sta super, mislim pa, da so tiste pod m40 slabše :/

      Izbriši
  3. Kako maš lepe nohte, moram si tudi jst omislit Konad šablone! :) (sem imela od essence pa nisem bila zadovoljna, vse se je packalo)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jih na žalost nimam več. Zadnje čase ves čas delam nekaj s prsti in mi nohti zato takoj počijo :/
      Ti pa Konad šablone vsekakor priporočam, je res lažje z njimi delati :)
      Sem imela eno od Essence tudi jaz, s tem, da je bil pri meni problem, da se sploh ni nič odtisnilo na štampiljko, ker so bli vzorčki premalo globoki

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!