ponedeljek, 23. februar 2015

It's a lipstick day. Which one to choose?

Nimam ravno velike zbirke šmink, ampak vsakič naletim na ''oviro'' - katero izbrati?! Sem edina s takšnim problemom? Po navadi se za eno odločim, s katero se namažem, čez minuto pa se odločim, da mi ta tokrat ni všeč, jo dam dol in vzamem drugo, potem pa si po možnosti še enkrat premislim. Po pravici povedano sem oboževalka nude in ostalih nežnih odtenkov, mislim pa, da zato, ker sem zelo bleda pa še debeluškast obraz imam, zato se kar velikokrat bojim nanesti kakšno rdečo ali pa na splošno drugi odtenek žive barve.

Prilepila sem slike odtenkov šmink, ki jih najpogosteje uporabljam:

Makeup Revolution šminka, z odtenkom Encore je dobra izbira za vse tiste, ki imate radi roza-vijolične odtenke, kajti ta je točno takšen. Je dobro pigmentirana, obstojna dobre 4 ure, lep odtenek je, lepo se maže. Dovolj je tudi 1 nanos.

Makeup Revolution šminka, z odtenkom Luscious naredi bolj drzen videz. Iskala sem šminko z oranžnim odtenkom, in tako sem jo le dobila, pa še cenovno ugodna je. Všeč mi je njen nanos - že samo 1 nanos je dovolj, lepo se maže, dobro je pigmentirana in obstojna, saj je bila po 4 urah še vedno lepo vidna.

Catrice šminka, z odtenkom Don't pink and drive mi je izmed vseh petih predstavljenih najbolj všeč in jo zagotovo največkrat nanesem. Se lepo maže, je dobro pigmentirana, dolgo obstojna, odtenek pa je nežen, kar mi je najbolj pisano na kožo. Predvsem pa ni suha, kajti suhih šmink ne maram ravno preveč, se mi zdi, da mi ustnice še dodatno izsušijo.

Essence šminka (ne spomnim se odtenka) je bila kupljena v kolekciji nude odtenkov. Sam odtenek mi je všeč, mogoče bi lahko bil malce temnejši, obstojen je nekje 3 ure. Edino kar me pri tej šminki moti je to, da je kar suha za sam nanos.

Oriflame šminka, z odtenkom Warm Fuchsia mi je všeč predvsem zaradi samega močnega odtenka. Je vijolične barve, prav tako se lepo maže, obstojna pa je tam nekje 3 ure.

Doma imam še nekaj šmink podobnih odtenkov. Ker sem punca in na nek način shopaholic, se ne bi branila še kakšne nove v svoji mini zbirki. Punce smo pa vendar znane po tem, da nikoli nimamo ničesar dovolj. I'm not shopaholic, I'm just helping the economy. Spodaj pa prilagam še sliko odtenkov šmink na moji roki.


xoxo, Valentina

8 komentarjev:

  1. Odgovori
    1. Joj se opravičujem, da sem zbrisala komentar, blo je po pomoti :D glede facebook kvadratka sem si pomagala na youtubu na tej povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=u1eJbyMS1eA :)

      Izbriši
  2. Jaz pa imam ogromno šmink (sicer so vse zelo podobnih odtenkov, ampak oook), in ponavadi se nekak vmes spomnim katero bi imela :D ali pa ko se namažem, dobim navdih za kero... je pa res da je včasih tudi tak, da jo parkrat zbrišem in se za drugo odločim :D Drugače pa lepa zbirka odtenkov, večinoma se tudi sama za take odločam :)) Čeprav zadnje čase sprobavam tud kako rdečo.. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No jaz jih imam pomoje glih 10, polovico v Lj, polovico doma, ampak ja, podobni odtenki :) rdeče so res ful lepe, jaz že nekaj časa iščem temno bordo rdečo, takšno ki bi mi res v oči padla, pa še nisem imela sreče :)

      Izbriši
  3. Jaz imam enake probleme.
    Kar kupujem in kupujem šminke na koncu pa ugotovim, da mi sploh noben odtenek ni tisto res všeč! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupujemo približke šmink tistega odtenka, ki ga dejansko hočemo :) problem je, da jih je dosti slabše pigmentiranih. Šminka je npr. na pogled takšna, ko si jo pa naneseš, je pa odtenek čisto drugačni, to me kar velikokrat razjezi :)

      Izbriši
  4. Kako lepi odtenki, taki posebni. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bo moral priti še kakšen novi, zdaj trenutno čakam na novo Catrice kolekcijo :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!