petek, 6. februar 2015

BEAUTY: Makeup brushes

Že nekaj časa iščem set čopičev za ličenje, vendar jih nisem nikjer zasledila za dovolj ugodno ceno. Skoraj sem že ene naročila, ko sem včeraj zasledila objavo blogerke. In sicer, v Lidlu (kdo bi si mislil) prodajajo set 7 čopičev za res neverjetno ceno - za samo 6,99€ so tvoji, poleg čopičev pa dobiš še ''torbico'', kamor jih lahko lepo hraniš. Še posebej sta mi všeč čopiča za nanašanje rdečila in pudra na obraz, saj sta res zelo mehka. Všeč mi je sama njihova struktura, videz, ni da ni. Glede na to, da povečini čopiči stanejo 1,5€-2€ (v povprečju), se to res splača. Pa še te ''torbice'' po navadi stanejo tam od 7€ naprej. Mene so res navdušili.


xoxo, Valentina

8 komentarjev:

  1. Oo zanimivo si ne bi mislila da v Lidlu tudi prodajajo čopiče glede na to da jih je še v drogerijah bolj malo na razpolago :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je tudi mene presenetilo, ampak se mi zdi, da res splača :) čeprav bolj kot ne takoj grejo :)

      Izbriši
  2. Uaau tole pa je dobra ponudba. Kakšni pa se ti zdijo ob uporabi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danes jih še nisem uspela preizkusiti, vendar pa se mi zdijo čisto vredu :) bom pa probala takoj, ko si vzamem čas, jih še dodobra preizkusiti, da vidim kakšni so :)

      Izbriši
  3. Izgledajo kar solidno :) poročaj kako se obnesejo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem jih včeraj preizkusila, vendar mi pa na žalost ni uspelo objaviti :) meni so super :)

      Izbriši
  4. Sem jaz tudi videla v Lidlu in je bil en set odprt. Malo sem jih preizkusila in so neverjetno mehki. Sama jih nisem kupila, ker se mi zdi, da imam preveč čopičev, bi pa bili odlično darilo:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem jih zadnjič sprobala in so res čisto v redu, mehki so pa res neverjetno, se strinjam :) Jaz sem jih pa predvsem kupila zato, ker si v času študija potem ves mejkap prenašam v Lj in domov, zdaj sem pa rekla, da si kupim še ostalo, da bom imela nekaj doma, nekaj v Lj, pa mi potem ne bo treba prenašati sem pa tja, pa po možnosti še kaj pozabiti :D

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!