nedelja, 28. december 2014

ZARA: Long down anorak

Že nekaj časa nazaj sem kupila kratko zimsko bundo v Bershki, s katero sem sicer zelo zadovoljna, izjemoma mi ni všeč kapuca, ker je res prevelika. Vendar pa sem zadnje čase razmišljala o daljši zimski bundi, zato sem se danes odpravila v trgovine in se odločila za to, na zgornji sliki, kupljeno v Zari. Trenutno imajo razprodaje tudi v teh trgovinah - Zara, Bershka, Stradivarius. Bunda mi je bila všeč na prvi pogled, je res zelo topla in komaj čakam, da jo oblečem, v prihodnje pa se še v njej poslikam. Najdeš jo TUKAJ.

xoxo, Valentina

2 komentarja:

  1. Joj, s svojimi komentarji ti bom napolnila cel blog :D tudi jaz sem lani investirala v zarin debeli plašč in se je splačalo. Ti njihovi zimski plašči so neverjetno kvalitetni in izredno topli, moj ima všit puh, kar pomeni da je res topel :)

    OdgovoriIzbriši
  2. mja mene je po pravici mal skrbelo, ker sem si tam že kupila nekaj majic, s katerimi sem bla nezadovoljna - šivi so bli v vse smeri obrnjeni, kar pa mene moti, pa majce so se hitro raztrgale. tokrat sem pa za bundico zraven vzela mamo, ker se spozna na material in mislim, da je tale bunda res dobra izbira, je res topla, pa tud ima všit puh, tak da bravo za naju :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!