četrtek, 11. junij 2015

Tiger pattern on my nails


Ker že nekaj časa nisem objavila fotografij manikure, sem se danes odločila za novo. Kot se vidi na slikah, imam kratke nohte in takrat običajno ne posegam po fotoaparatu, ker mi vzorci lepše pridejo na daljših nohtih, vsaj meni osebno. No, ampak v enem dnevu so kar zrastli, krivec za to je bazen, kjer sem za vikend ''čofotala''. Poleti mi nohti najhitreje rastejo, če so moje roke veliko v stiku z vodo. In to mi je super.

Tokrat sem se odločila za tigrasti vzorec, ki ga v bistvu do zdaj nisem še nikoli preizkusila. In sicer sem na palec, kazalec in mezinec nanesla Essie lak, v odtenku Sand Tropez, na sredinec in prstanec pa prav tako Essie lak, v odtenku Eternal optimist. Tigrasti vzorec sem dosegla z zgoraj omenjenima lakoma kot tudi s Catrice lakom, v odtenku Black to the routes. Ker pa sem si kljub svetlejšim odtenkom zaželela mat finiš, sem uporabila Catrice nadlak Silk Matt. Vsekakor pride lepše do izraza na temnejših odtenkih, ampak trenutno sem si tako zamislila.


Sam vzorec sem dosegla z Essence pripomočkom za dekoriranje nohtov, ki sem ga kupila pred nekaj dnevi. V bistvu gre za dvojni pripomoček, saj ima dve konici - tanka konica omogoča nanos drobnih kamenčkov, lepljenje nalek kot tudi ustvarjanje črte za francosko manikiro, z debelejšo konico pa lahko delamo pike. Sama sem uporabila obe konici, saj mi je bilo tako veliko lažje. Vsekakor je bilo težje delati na desni roki, glede na to, da sem desničarka, zato je na tej roki poslikava izpadla manj lepo.


In, kako se vam zdi? Druga pa še zmeraj iščem čopič za poslikavo nohtov. Bi mi mogoče katera znala povedati, kje se ga da kupiti? Iskala sem ga v Dm-u in Mullerju v Celju, pa ga nimajo. Baje so vse zaloge že šle.

Do prihodnjič pa ...

xoxo

8 komentarjev:

  1. Wooow, love it! Popolna je, hvala za super idejo. :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Looovely nails. ♥♥
    Well done. :)

    xoxo
    Selly
    from SellysSecrets

    OdgovoriIzbriši
  3. Your nails are beautiful, I love this nail art. I'm your new follower # 36, do you want to follow me back?

    www.thebeautybymisst.blogspot.it

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo super manikurca pa tut izbira barv je on point :)
    joj ko zveš za čopiče mi sporoči jst tut iščem!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem jo po dveh dneh dala že dol, pa drugo uporabla :D tokrat pikčasto hehe. Bom bom, sicer baje, da so v Mullerju meli, ampak je vse hitro šlo :(

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!