nedelja, 14. junij 2015

Vichy Purete Thermale 3in1 cleanser


Pred kratkim sem v testiranje dobila Purete Thermale 3v1 mleko oziroma gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil (15 ml). Takšnih produktov se zmeraj veselim, ker rada probujem izdelke za nego obraza, predvsem zato, ker imam občutljivo kožo in ker po vrhu težko najdem nekaj takšnega, kar bi mojemu obrazu ustrezalo.

Zakaj 3v1? Gre za mleko, losjon in odstranjevalec ličil v samo enem izdelku. Takšni izdelki so meni najbolj koristni, predvsem zato, ker ni potrebno kupovati vsakega posebej. Sama sem produkt najprej uporabila za čiščenje obraza. Da pa lažje napišem oceno, vam bom najprej razložila, s kakšnim problemom sem se pred tem izdelkom srečevala.

Namreč, pri meni čiščenje traja res zelo dolgo, saj ima moja koža veliko nepravilnosti (mozoljčki, madeži, luknjice ...). Običajno najprej uporabim podlago za make-up, nato sledi tekoči puder, za njim suhi puder, tu in tam pa še rdečilo. In tako je na mojem obrazu kar nekaj plasti različnih izdelkov. Po navadi sem si puder najprej odstranila z vlažilnimi robčki zato, ker so mi ostale stvari kožo še dodatno izsušile, nato pa sem obraz očistila z vodo ter nanesla kakšen losjon za suho kožo. Do zdaj pa sem se srečevala z enim problemom, ki me je resnično jezil - zaradi nepravilnosti mi na določenih predelih puder ni šel dol, ker se je močno zaril v luknjice, ki jih imam tu in tam, zato jih je bilo skoraj nemogoče odstraniti. No, in tu pride na vrsto zgoraj omenjeni gel.


Kot sem omenila, sem se najprej lotila čiščenja obraza. Na blazinice sem nanesla malo gela in s krožnimi gibi pritiskala po obrazu, še posebej sem bila pozorna na luknjice, kjer sem do zdaj imela težave. Po uporabi je bila moja koža mehka in gladka. In to ne samo nekaj minut, pač pa kar nekaj ur, kar mi je izredno všeč (glede na nekatere izdelke, za katere sem pred leti odštela ogromno denarja, moja koža pa je bila samo slabo uro takšna kot je izdelek obljubljal, da bo). Predvsem je dobro, da kožo navlaži. In težava z luknjicami? O pudru ni bilo več nobenih sledi. Prav tako je izdelek namenjen vsem tipom kože, tudi takšnim kot je moja, saj občutljive kože ne poškoduje. Punce, ki se srečujemo z občutljivo kožo, smo zagotovo kdaj že naletele na izdelke, ki nam niso ustrezale. Sama sem nazadnje od Himalayinga čistilnega gela dobila alergijo, vendar ni nujno, da so ostali njihovi produkti za mojo kožo neustrezni. Naj še omenim božanski vonj. Gel diši po karitejevem maslu! Vonj sem takoj prepoznala, saj zadnje čase obožujem vse, kar vsebuje omenjeno maslo. Tudi embalaža je priročna, saj deluje na pritisk. Glede odstranjevanja ličil pa prav tako nisem bila razočarana. Sicer moram priznati, da do zdaj še nisem nikoli uporabila miceralne vodice. Kljub temu gel v večji meri dobro odstrani ličila, ne pušča sledi make-upa. (običajno imam težave, kadar uporabim eyeliner, saj se mi nenormalno vpije v kožo). Tekstura gela pa ni ne preveč gosta ne preredka. Na splošno mi je produkt res všeč, predvsem zato, ker je odpravil mojo dolgoletno težavo. Zahvala gre podjetju Vichy.

xoxo

2 komentarja:

  1. Hm imam doma vzorček vendar mi ni popolnoma odstranil ličil, vendar priznam da sem gel poskusila nanesti z vatico namesto krožno s prsti, morem poskusiti še enkrat! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? Jaz z odstranjevanjem res nisem imela težav, ali z uporabo vatice ali brez nje. Sicer do zdaj z drugimi izdelki nisem imela težav, ampak odstranjevanja eyelinerja je bilo pa mučno :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!