četrtek, 4. junij 2015

L'Occitane en Provence hand cream


Proti koncu prejšnjega meseca sem zavila v trgovino L'Occitane en Provence, ker sem potrebovala kremo za roke. Namreč, pred njo sem imela že tri manjše, ki sem jih dobila v božičnem setu in ker so me tako zelo navdušile, sem se odločila za novo. Na splošno so mi njihove trgovine zelo luškane. Še posebej se mi zdi, da kadar prispe nova kolekcija, postane v trgovini vse veliko bolj barvito. Prav tako te v trgovinah obdaja veliko vonjav, ki pa so zelo prijetne. Ne samo, da mi je trgovina na videz všeč, pač pa so tudi prodajalke prijazne, rade pomagajo, svetujejo in niso vsiljive.

V prejšnjem setu so moje roke negovale kar 3 njihove kremice, in sicer mandljeva odlična krema za roke, žametna krema za roke Arlesienne in krema za roke s karitejevim maslom. Vse tri priporočam, božansko dišijo! In na podlagi teh krem sem se odločila za novo. Imajo res bogato izbiro krem, zato sem se kar nekaj časa odločala, katero bi kupila. V trgovini mi je med drugim všeč tudi to, da imajo testerje, in tako lahko mirne volje preizkušaš, da vidiš, kaj ti najbolj ustreza. Še dobro, da je bila z mano mama, saj sem tako imela na voljo štiri roke, da potem nisem pomešala vseh vonjav.


Na koncu sem se le odločila - izbrala sem Potoniko. Pred tem sem si ogledovala produkte iz kolekcije Popolna potonika, morda je na koncu vse to botrovalo k nakupu omenjene kreme. Krema me je najprej fascinirala z embalažo, saj je lepih barv in lepega motiva. Prav tako je izjemno priročna (mene že spremlja v torbici). Embalaža vsebuje 30 ml kreme, kar ni ne premalo in ne preveč. Prejšnje kreme so bile komaj 10 ml, tako da je po njih kar hitro šlo. Druga stvar, ki mi je pri njej všeč pa je sam vonj po cvetovih potonike, pomešan s karitejevim maslom. Gre za res super kombinacijo! Se mi pa zdi, da vonj pride veliko bolj do izraza potem, ko si kremo dodobra razmažeš in ko se le-ta lepo vpije v kožo. Vonj se je še vedno zaznal po kakšnih dveh urah. Prav tako je struktura kreme takšna kot mora biti. Ni preveč vodena pa tudi gosta ne. Dovolj je majhen nanos, saj se po celotnih rokah lepo razmaže. Kot sem že omenila, se izredno hitro vpije v kožo, kar je velik plus. Ne maram preveč mastnih krem, ki se počasi vpijajo, potem pa še povrhu za sabo puščam mastne madeže. Roke lepo navlaži in nahrani. Po nanosu so bile moje roke dišeče kot tudi gladke. Cena kreme je 7,60€.

Ocena: 5/5


Dobila pa sem še dva testerja, in sicer kremo ter esenco za obraz iz kolekcije Popolna potonika. Krema obraz navlaži, po uporabi je koža gladka, mehka, sveža, sijoča in spočita. Za 50 ml boste odšteli 38,10€. Po uporabi esence pa je koža zglajena in obnovljena, polt je videti bolj poenotena, sveža in sijoča. Primerna je za vse tipe kože. Za 30 ml boste odšteli 44,70€.

Kater njihove izdelke pa imate ve in kateri je vaš najljubši?

Pozdravčki do naslednjič.

xoxo

4 komentarji:

  1. Res je kjuuuuuuuuut embalažica!


    xoxox

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta krema je res super, sicer pa je meni celotna linija fajn...imam kremo in serum in sta zdej najbolj uporabljena, no pa krema za telo tudi-božansko diši... ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!