petek, 5. junij 2015

Afrodita Jojoba Oil shower gel


Pred kratkim je na prodajne police prišel Afroditin gel za tuširanje z vonjem arganovega olja. No, dvomim, da je še sploh kaj ostalo na policah (hehe). Običajno so mi produkti, ki vsebujejo omenjeno olje, všeč zaradi prijetnih vonjav, vendar me je kljub temu pritegnil produkt, ki je v prodaji že nekaj časa.

Izbrala sem Afroditin oljni gel za prhanje. Sama obožujem oljne gele ravno zato, ker so večinoma primerni za depiliranje. No, in tudi ta je. Marsikomu pa morda ta vonj ne bi bil všeč, ker je kar močan. Gre za kombinacijo jojoba olja in karitejevega masla, kar potem vse skupaj spominja na sladko vanilijo. Namenjen je suhi in občutljivi koži. Sama običajno po tuširanju uporabim mleko za telo, ki ga nanesem na predele nog, saj imam tam izredno suho kožo. Pri oljnih gelih pa mleko za telo ni potreben - moje noge so gladke, zazna pa se tudi rahel sijaj. Sama embalaža sicer ni nič kaj posebnega, vendar je za moje pojme barve izredno prepričljiva. Všeč mi je tudi, da se gel lepo peni in da ga ni potrebno nanašati v velikih merah (pred tem sem uporabljala Balea gele za tuširanje, ki pa se na žalost ne penijo, prav tako jih je potrebno nanesti v večji meri). Zagotovo ga bom imela za kar nekaj časa, glede na to, da vsebuje 250 ml gela. Zanj boste odšteli 2,10€.

Ocena: 5/5

Kako ste pa ve zadovoljne z Afroditinimi geli za tuširanje? Kateri vas je najbolj prepričal in katerega mi mogoče priporočate? Trenutno me mika gel z vonjem kokosa, ki ga naravnost obožujem.

xoxo

8 komentarjev:

  1. Meni je tale odličen. No, pa saj so mi vsi njihovi super, ker negujejo kožo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam! :) Meni je všeč ravno to, glede na to, da imam res suho kožo, da je po uporabi moja koža res tako lepo gladka :)

      Izbriši
    2. Meni je tudi tale super in vonj tudi mmm <3

      Izbriši
    3. Ah jaz sem nora na sladke vonje :D

      Izbriši
  2. Meni je tudi super <3 Sem ga ravno včeraj porabila do konca, a mi je za poletje mogoče malenkost pretežak. Jeseni ga pa obvezno spet kupim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To imaš sicer prav, da mogoče ni ravno neki za poletje, ampak jaz imam po navadi 2 ali pa 3 odprte in potem ves čas menjam :D

      Izbriši
  3. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!