ponedeljek, 11. maj 2015

A to Z beauty favourites

V prejšnjem mesecu sem pri nekaterih lepotnih blogerkah zasledila objavo o lepotnih produktih od A do Z. No, in zato sem se tudi jaz odločila, da doma malo pobrskam po stvareh in da vidim, kaj sploh imam. Se pravi, za vsako začetnico sem probala najti moj najljubši produkt. Poglejte si, kateri so to:


A - Afrodita gel za sušenje mozoljev
Na žalost nimam sreče s kožo, na obrazu se mi konstantno pojavljajo mozolji. Ta gel mi je poleg Garnierjevega, ki ima enak učinek, všeč ravno zato, ker s časoma mozolje osuši (po približno 1 tednu so rezultati vidni). Sama gel nanesem zvečer, 1 uro pred spanjem, ker je moj obraz takrat umit in očiščen. 

B - Balea Purple Kisses gel za tuširanje
Nekaj časa nazaj sem se zaljubila v Baleine produkte. Purple Kisses ima čudovit vonj, prav tako mi je všeč, da je gela v embalaži kar 300 ml. Prav tako kožo ščiti pred izsuševanjem. Prejšnji mesec sem se o njem bolj razpisala, za bolj podroben opis klikni tukaj.

C - Catrice lak za nohte, odtenek Pure Blue
Obožujem Catrice lake za nohte, zadnje čase po njih posežem kar pogosto. Odtenek Pure Blue je pomladni, saj pomladi prevladujejo pastelne barve. Gre za nežno svetlo modro barvo, ki se je kar ne morem naveličati. Za bolj podroben opis klikni tukaj.

D - ... na žalost nimam nobenega produkta na to začetnico.

E - Essie lak za nohte, odtenek Big spender
Essie laki so meni najbljubši. Sicer niso ravno cenovno ugodni, so pa zelo kvalitetni. Cena je 9,90€. Sama v Dm-u večkrat izkoristim akcijo 1 +1 gratis, in tako za takšno ceno dobim 2. Na razpolago je ogromno odtenkov, zato se velikokrat težko odločim, katerega bi kupila. Na nohtih zdržijo minimalno 7 dni, kar dokazuje njihovo dejansko dolgo obstojnost.


F - Fitoval šamon za poškodovane in suhe lase 
Fitoval je dermatološki šamon za lase, in tako kot naslov pove, je namenjen predvsem poškodovanim, suhim in razcepljenim lasem. Uporabljala sem ga kar nekaj časa, s časoma pa sem opazila, da moji lasje niso več tako poškodovani, o razcepljenih konicah pa ni več ne duha ne sluha. Za bolj podroben opis klikni tukaj.

G - Garnier krema za suhe in poškodovane roke
Občasno imam suhe roke, zato velikokrat posežem po tej kremi. Ni preveč mastna, kar mi je najbolj všeč. Vonj ni ravno izrazit, ampak prijetno diši. Pa tudi cena je ugodna. Po večkratni uporabi moje roke niso bile več tako razpokane in suhe.

H - ... na žalost nimam nobenega produkta na to začetnico.

I - I love ... vanilija in sladoled, piling za telo
Omenjeni piling kot tudi kremo za telo iste znamke sem osvojila v nagradni igri na Facebook-u. Piling mi je bolj všeč kot krema, saj je vonj manj izrazit. Pri kremi se vanilija močno vonja, kar mi ni všeč. Največkrat ga uporabim, ko želim svoje telo razvajati. Dobite ga lahko tudi v drugih vonjavah.

J - Just gel po sončenju
Ta gel sem dobila od mamine prijateljice, zato ne vem, kje se ga da kupiti. Njegov namen je, da kožo vlaži in neguje. Uporabljam ga poleti, ko me opeče sonce. Ker sem res bele polti, ne bom nikoli dobila lepe rjave barve, ampak postanem takoj rdeča. In ravno ta gel deluje pomirjujoče, saj mi rdečico lepo ohladi.

K - ... na žalost nimam nobenega produkta na to začetnico.


L - L'occitane en Provence mandljeva krema za mehke roke
Obožujem to znamko! Imam tri manjše kreme za roke, vse tako lepo dišijo. Omenjena krema ni preveč mastna kot tudi ne suha, lepo se razmaže. Embalaža mi je res tako ''kjut'' in že razmišljam o nakupu, ko porabim to. Vsebuje mandljevo mleko in mandljeve proteine, roke takoj navlaži in jih odišavi. 

M - Makeup Revolution šminka, z odtenkom Luscious
Šminko sem naročila na ličila.si, saj nisem imela še nobene v oranžnem odtenku. Je cenovno zelo ugodna, ni preveč mastna, lepo se nanaša (dovolj je en sam nanos), obstojna pa je nekje do 4 ure. Kot je vidno na sliki, napis iz embalaže počasi bledi.

N - Nivea zaščita pred soncem za obraz 30
Kot sem zgoraj omenila, je moja koža občutljiva na sonce, še posebej obraz. Ta je najbolj izpostavljen. Kadar se sončim, si kremo na obraz nanesem v večji količini, saj mi manjša količina nič ne pomaga. Kožno navlaži in jo neguje, v primeru rdečice pa jo prav tako rahlo ohladi.


O - Oriflame krema za obraz Love Nature
Z omenjeno znamko sem izredno zadovoljna kot tudi s to kremo. Namenjena je za čiščenju in vlaženju kože, ki je izpostavljena aknam. Sama jo najpogosteje uporabljam zvečer in pred nanosom pudra, saj imam na predelu nosa, ličnic, čela in brade izjemno suho kožo. Kremo jo tako čez noč navlaži, zjutraj pa so rezultati že vidni. Embalaža je sicer majhna, vendar jo uporabljam že slabo leto, pa jo imam še skoraj 2/3. Prav tako jo dobite za ugodno ceno.

P - ... na žalost nimam nobenega produkta na to začetnico. 

R - Rose parfum
Ni ravno moj najljubši produkt, vendar doma nimam nobenega produkta, ki se začne na to začetnico. Imam ga že nekaj let (kupila sem ga na morju). Vonj ima po cvetlicah, zato od tod tudi njegovo ime. Nanese se ga drugače kot običajne parfume, in sicer, ko ga odpreš, ima tako kroglico, s katero si ga naneseš na vrat. Vonj se sicer hitro izgubi.

S - Schwarzkopf sprej za lažje razčesavanje
Kar nekaj sprejev sem že zamenjala, ampak samo zato ''iz dolgčasa''. Čeprav imam tanke lase, mi jih ta sprej pomaga razčesati, prav tako pa daje videz polnejših las. Na koncu je mogoče tudi ''krivec'' za bolj sijoče lase. O omenjenem spreju sem pisala v objavi tukaj.

T U V Z - ... na žalost nimam nobenega produkta na te začetnice.

Pošiljam lepe pozdravčke.

xoxo

3 komentarji:

Thank you for all your lovely comments!