nedelja, 24. maj 2015

Wish list #1

Dejstvo je, da punce nimamo nikoli ničesar dovolj. Po večini rade nakupujemo, vendar ni važno kaj, ali oblačila ali kozmetiko. Sama sem ugotovila, da zanje čase rajši kupujem kozmetiko kot pa oblačila. Čeprav sem pri izbiri kozmetike zelo previdna. Ne posegam ravno po tistih dražjih produktih, prav tako pa si pred nakupom na internetu preberem kakšno oceno in njihove prve vtise. Moja prva wish lista je sestavljena iz 9 produktov:

L'Occitane en Provence obarvani balzam za ustnice, jantarni odtenek
Omenjeni balzam za ustnice sodi v kolekcijo Popolna potonika. Obogaten je z izboljševalnim izvlečkom iz potonike, prav tako pa nahrani, zgladi in zaščiti ustnice ter jim podari svežo naravno barvo. Priporočjiv je nanos na vsaki 2 uri.


L'Occitane en Provence izboljševalna meglica za obraz
Omenjeni izdelek prav tako sodi v kolekcijo Popolna potonika. Gre za izvleček iz potonike, ujet v ultrafini in prefinjeno odišavljeni meglici, ki ima takojšen izboljševalni učinek. Koža je nemudoma osvežena in se zdi obnovljena, pore pa so manj opazne. Koža je polepšana, hkrati pa pridobi sijaj, ličila pa so dlje obstojna.


L'Occitane en Provence mandljeva odlična krema za roke
Svilnato mehka krema za roke je obogatena z mandljevim mlekom in oljem. Nahrani in mehča kožo rok ter jih odišavi s slastno dišavo svežih mandljev. Namenjena je suhim, izsušenim, zategnjenim rokam.


 Vichy Purete Thermale kremasti piling
Purete Thermale kremasti piling je namenjen prenavljanju občutljive kože. Nežno odstranjuje mrtve celice in nečistoče, ki se nabirajo na koži. Piling spodbuja prenovo površinskega sloja celic kože. S topljivim mikro zrncem se doseže piling brez občutka neprijetnosti zategovanja kože obraza. Po uporabi je površina kože izboljšana, koža je čista, bleščeča in mehka, žametna na dotik. Piling je bil preizkušen pod dermatološkim nadzorom.


Vichy Neogenic šampon za gostoto las
Šampon deluje na 5 parametrov gostote las, in sicer na volumen, moč, čvrstost, izgradnjo las in gostoto. Namenjen je tako ženskim kot tudi moškim, ki se srečujejo z redkimi lasmi. Šampon pomaga lase zgostiti in zmanjšati učinek izpadanja. Gre za formulo, z izjemno lahko teksturo. Obogatena je s polimeri za stiliziranje las, ki zgostijo celo najbolj tanke lase, brez obtežitve lasišča. Vsebuje lahko peno, ki se z lahkoto izpira, lasem daje mehkobo in sijaj, lasje pa se po uporabi z lahkoto razčešejo.


Vichy Ideal Soleil vlažilno mleko za samoporjavitev
Namenjen je pripadnicam nežnejšega spola, ki iščejo vlažilno nego za naravno samoporjavitev. Vsebuje mleko, obogateno s formulo DHC, ki koži zagotavlja videz naravne in enakomerne porjavelosti ter vitamin E, ki ohranja njeno svežino. Že po eni uri ustvari videz naravne porjavelosti in koži zagotavlja 8-urno hidratacijo. Po prvi uporabi je polt vidno lepša, brez karšnihkoli sledi. Z vsakim nanosom kožo prekrije lepši sloj zlate porjavelosti, ki traja in ne potemni.


Afrodita Anti-ageing krema za roke in nohte
 Anti-ageing krema za roke in nohte 2 v 1 s provitaminom B5 vlaži kožo rok ter neguje nohte in obnohtno kožico. Olje grozdnih pečk in vitamin C pomagata preprečevati prezgodnje staranje kože ter nastanek starostnih peg. Se hitro vpije.


 Afrodita Anti-celulite kremni gel
Z aktivnim učinkom vitkosti zmanjša obseg trebuha, stegen in bokov, opazno zmanjša pojavnost celulita, omeji razvoj novih maščobnih celic ter pomaga pri aktivnem oblikovanju postave. Kremni gel deluje z močjo naravnih sestavin pitaje, svetega lotusa, graha in vitamina E.  Odlikuje izjemno močan negovalni učinek - koža je po nanosu napeta in svilnato mehkega otipa.


Afrodita sun care
Marmelada pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti ter ji podarja čudovit lesk. Dragocena naravna olja kožo izdatno hranijo in vlažijo. Ne zagotavlja UV-zaščite. Pred sončenjem jo v izdatnem sloju nanesemo na želene predele kože. Izdelek ni primeren za otroško, občutljivo in zelo svetlo kožo.  


Na moji wish listi večinoma prevladujejo izdelki za nego telesa. Izbrala sem mleko za samoporjavitev, ker sem res zelo bele polti, sonce se me nikoli ne prime, če pa se me že, postanem cela rdeča. Prav tako se je na listi znašel kremni gel proti celulitu. Raziskave so pokazale zanimive rezultate, zato me res mika, da mi ga preizkusila. Na splošno izdelki niso ravno poceni, vendar se bom tu in tam vseeno, če se bo le dalo, malo razvajala.

Pošiljam pozdravčke!

xoxo

7 komentarjev:

  1. Veš kaj Valentina imaš pa tak luštno in fajn listo:). Loccitain balzam je meni všeč, bi ga kar imela, sicer barva ne zdrži neki, neki je pa lep občutek na ustnicah. Meglica za obraz...diši čudovito..moraš jo imeti:) Mandljeva krema za roke božansko diši, nočeš vedet kako šele piling in krema za telo. Priporočam. Kremica se zelo hitro vpije in rokice fino dišijo:). Sedaj je na njihovi spletni strani mini set mandlja, za 20 eur, če te zamika. Jst imam zanj ravno spisano mnenje. Afroditino kremico za roke sem imela in sem bila zadovoljna. Afroditina marmeladica se pa zanimivo bere:) P.S Loccitain je TOP:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balzam sem samo sprobala, pa se potem nisem odločila za nakup, sploh ne vem zakaj. Za meglico sem pa prebrala same pohvale. To mandljevo kremo sem že imela, pa mi še zmeraj diši in bi jo spet imela. Sem pa kupila predvčerajšnjem eno iz kolekcije Popolna potonika, ker sem z njihovimi kremami res zelo zadovoljna! Na splošno mi je trgovina res kjut, prodajalke so zelo prijazne, ustrežljive, rade pomagajo. Pa ti je Afroditina krema tudi kaj pripomogla pri nohtih? Glede na to, da naj bi bila tudi za to :) Ooo super, ko objaviš, se beremo!

      Izbriši
  2. uuu taprvi balzam zgleda super. pa še odtenek je zlo lep. Kar se pa tiče une kremce Afrodita Anti-ageing krema za roke in nohte ti pa toplo priporočam če še nisi probala. Prvo kot prvo zelo lepo diši pa še roke maš pol take mehke, PLUS hiter se vpije v kožo, kar je super. Ker mene ponavad muči lih to da se krema po rokah paca še 10 let po tem ko jo nanesem :s

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Majo še v temnejšem odtenku, ampak mi je ta velik bolj nežen. Ja bom res mogla sprobat. Drugače se pa strinjam. Predvsem so nadležne te preveč mastne kreme, si jo nanesem čist mal, pa nikamot ne pridem, pa tudi počasi se vpije. Čeprav te od L'Occitane, ko mam, so res super :)

      Izbriši
  3. Love L´Occitane Skin Care Products :)
    kisses

    OdgovoriIzbriši
  4. Fina WL! Bo te pa malce udarila po denarnici, ko boš šla v šoping ;) xoxo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.com/2015/05/photos-only-1.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti izdelki niso ravno poceni, ampak tu in tam kakšno razvajanje pa paše :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!