četrtek, 21. maj 2015

Review: Serum Crème Fraîche® de beaute

Pred nekaj tedni sem bila izžrebana v nagradni igri, ki je potekala na Facebook-u, in tako sem dobila serum za obraz, znamke Nuxe. Preden sem napisala oceno, sem ga testirala kar nekaj dni.

Za Nuxe sem že slišala, vendar nisem imela možnosti preizkusiti še nobenega njihovega produkta. Nuxe izdelki so brez mineralnih olj, brez živalskih sestavin in ne vsebujejo parabenov (tj. sintetične kemikalije), v povprečju je 80% sestavin naravnega izvora, razen izdelki s sestavinami iz čebelnjakov. Na razpolago imate čudovite teksture, izbrane dišave in očarljiva imena izdelkov. Prav tako Nuxe raziskuje aktivne sestavine, ki jih vsebujejo redke rastline po vsem svetu, na primer brazilska mimoza. Varnost izdelkov je preizkušena s številnimi testiranji, vendar brez poskusov na živalih. Testi učinkovitosti se opravljajo klinično pod nadzorom dermatologov.


24-urni vlažilni in pomirjujoči serum (30 ml) je namenjen vsem starostnim skupinam in vsem tipom kože, tudi zelo občutljivi koži. Uporablja se za obraz in predel okoli oči. Namenjen je tudi predstavnikom moškega spola, in sicer kot dnevna nega ali nega po britju. Zagotavlja intenzivno, dolgotrajno 24-urno vlaženje. Okrepi vodne rezerve v koži (8 rastlinskih mlečkov, sok aloe vere) in ohranja optimalni nivo vlage v koži (osočnik, hialuronska kislina naravnega izvora). Pomirja in zmanjšuje občutek neudobja in draženja.



Serum se uporablja zjutraj in/ali zvečer. Sama ga nanašam kar dvakrat dnevno. Če imate normalno do mastno kožo, potem serum uporabljajte samostojno ali pod kremo. Če pa imate suho in zelo suho kožo, pa serum uporabljajte pod kremo. Ker imam suho kožo, običajno najprej nanesem Oriflame kremo in šele nato serum. Nanos je enostaven, gre za oljnat otip. Kožo osveži in zmanjša vidne znake utrujenosti. Po nanosu je koža mehka in gladka. Prav tako lepo diši po rastlinah. Rezultati so vidni zelo kmalu, približno po dveh dneh uporabe.

Ocena: 5/5


Serum priporočam! Cena je 34,05€, trenutno pa v ljubljanskih lekarnah poteka akcija, in sicer zanj odštejete 32,35€. Nuxe pa mi je poleg seruma poslal še nekaj testerjev. Hvala!

Do prihodnjič pa ...

xoxo

10 komentarjev:

  1. Super objava! Sama imam drugače že to famous olje od Nuxa in balzam za ustnice in oboje je naravnost božansko! Sem imela tester BB kreme pa mi sicer ni bila najbolj všeč (sem bila zelo presenečena), ampak tale serum me pa zeloo mika počekirat :)

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem si tudi nekaj ogledovala ta balzam, sam ko potem nič ne pride na vrsto :D Je pa ta serum res super. Ker jaz imam nenormalno suho kožo, še posebi na in ob nosu. Serum pa super pomaga! :)

      xoxo

      Izbriši
    2. Jaaa jz isto! Ob nosu se mi vedno začne pudr 'luščiti' al kako se naj izrazim :/ misliš da bi potem rabila nekaj takšnega? Ker me to fuul moti -.- ob nosu pa med obrvima ://

      Izbriši
    3. Tudi meni, najbolj ob nosu in med obrvmi, pa tudi po licih in bradi :/ ja meni je super! Glede na to, da pa cenovno kar nanese, pa lahko prej sprobaš Oriflame kremo (http://si.oriflame.com/products/product?code=30124), je res super! Cenovno dostopna, jo mam že 1 leto, pa sem jo porabila komaj eno tretjino :) pa res pomaga! :)

      Izbriši
    4. Ahaa hvala za info!:) Sam to še :D ta krema piše da je za mastno kožo.. a ti to pol vseen odgovarja če maš suho? Ko vidim da je pa še ena roza ko je pa for dry skin.. sori ko tulk sprašujem sam trenutno iščem eno cenovno ugodno kremo za obraz.. Tista Vichy Idealia mi sicer ustreza kulkr sm probala testerček, ampak mi res ni 20€ za devat.. ta Oriflame pa vidim da je res nekak ''normalna'' cena bom rekla :D

      Izbriši
    5. Meni dejansko pomaga, zato si takrat nisem tiste ta roza vzela :) čeprav, če rozo vzameš, mora imeti ta učinek, ker je za suho kožo :) Ja Vichy izdelki niso ravno poceni, Oriflame je pa res soliden :)

      Izbriši
    6. Kok si pa ti to naročiš, kr prek neta al prek tistih njihovih posrednikov? Nisem še nikoli pri njih kupovala :) pa sori da ti komentarje nabijam tule :D ampak sej mama skincare debato :P je povezano z objavo :P

      Izbriši
    7. Js sem kr prek neta, pa tudi kar hitro dobiš :) ah nič ne nabijaš :)

      Izbriši
  2. Looks like a good Serum :)
    kisses

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!