nedelja, 10. maj 2015

Review: Catrice Silk Matt top coat


Pred kratkim je na prodajalne police prišel Catrice nadlak Silk Matt, ki kateremu koli laku za nohte nudi mat finiš. In ker me včasih prime, da moji nohti ne bi imeli tolikšnega sijaja, se mi je zdelo, da je ta lak zame dobra rešitev. Pred tem sem pri blogerki Petri zasledila lak z enakim učinkom, samo da je znamke Kiko. Že skorajda sem ga na njihovi spletni strani naročila, ko sem se odločila, da najprej pobrskam še h Catrice, kjer sem ga le zasledila.

Takoj, ko sem ga nanesla na noht, je bil rezultat viden že v 5 minutah, saj me je sprvo malo skrbelo, ali bo učinek sploh viden. Plus je tudi ta, da se izjemno hitro posuši! Samo spomnite se reklame za nekatere lake, ki bi se naj posušili v 1 sekundi. Na žalost sem temu vedno nasedla, saj se mi je lak na nohtu sušil celih 5 minut. Pri tem laku, ki je sicer nadlak, pa temu ni tako. Posuši se v eni minuti! To je super, predvsem zame, saj se spomnim nohte lakirati proti večeru, po možnosti pa grem 1 uro po tistem spati in ko se zjutraj zbudim, so moji nohti polni odtisov.

Ker rada menjam barve lakov, sem ga po petih dneh odstranila in na nohte nanesla drugo barvo. Kljub temu lahko povem, da je dolgo obstojen, saj je bil po petih dnevih videti tako tako kot sem ga nanesla prvi dan (če odštejem eno prasko, ker sem si pri rezanju po pomoti odstranila en del laka, neroda pač). Prav tako ga dobite za zelo ugodno ceno, in sicer sem zanj odštela 2,59€.

Ocena: 5/5


Pred nanosom:


Po nanosu:


Drugače pa ni nujno, da nadlak nanesete na celoten noht, naneste ga lahko delno in podobno. Nakup vsekakor priporočam, če si občasno zaželite spremembo na nohtih, tako kot si jo jaz.

Do prihodnjič pa ...

xoxo

9 komentarjev:

  1. tale lak sem pa že tolikokrat gledala v trgovini. vedno si rečem okej sara zdej gremo pa po tale lak in nakoncu končam s 1000imi drugimi v košari samo mat ne. vedno me bol prepričajo barvni kot pa takšni prozorni s posebnimi efekti. #fail

    foreverevereveryoung.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To so pa večni problemi :D Js sem sicer bolj kontra. Če nečesa ne najdem, pol kupim neki drugega, ker s praznih rok se ne gre iz trgovine :P

      Izbriši
  2. I need this one in my life! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je super! Tok mi je všeč, da kar na 3 dni menjam barvo laka :D

      Izbriši
  3. V mat verziji je bordo odtenek bistveno lepši :) Hočeš reči, da obenem, da da tako lep mat videz, se ga lahko uporabi kot hitrosušeči nadlak?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na temnejših odtenkih pride najlepše do izraza ja :)
      V bistvu je nad lak, tako da ja, meni je res super :)

      Izbriši
  4. Mene pa zanima kje si ga kupila ker jas sem šla danes v dm pa ga niso imeli :(

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!