sobota, 30. maj 2015

May new in cosmetics

Živjo punce! Zdaj se šele zavedam, da že nekaj časa nisem napisala podobne objave. No, našla sem malo časa, glede na to, da počivam (čakam, da se poleže hrana, hehe). Namreč bila sem v Odprti kuhni, ki je bila danes prvič v Celju. Sicer niso izbrali ravno dobro lokacijo, saj so bile stojnice kar utesnjene, kaj šele mimoidoči. Pričakovala sem sicer malo več izbire, ampak vseeno se je našlo nekaj zame. Pa da ne zaidem preveč daleč ... 

V tem mesecu sem ugotovila, da sem več produktov dobila kot pa kupila - ali je šlo za presenečenje ali pa nagradno igro. Priznam pa, da sem se pred dobrim mesecem odločila, da ne bom zapravljala vsepovprek, ker sem ugotovila, da potem doma nikakor ne uspem vsega sprobati, produkti pa se samo kopičijo. Ne glede na to pa vam predstavljam produkte meseca maja:


L'Occitane en Provence krema za roke Potonika (30 ml)
Ocena te kreme še pride, vendar na kratko ... jo obožujem! Že pred njo sem imela nekaj njihovih krem, ki me niso razočarale, predvsem me navdušijo vonji in tudi ta me je prepričala v nakup. Ima prijeten vonj po cvetovih potonike, roke lepo navlaži, pa tudi embalaža je prisrčna. Zraven mi je prodajalka dala še testerja kreme in esence za obraz.


Ebelin odstranjevalec laka za nohte brez acetona (200 ml)
Tega produkta mi vedno tako hitro zmanjka, vendar mislim, da mi bo tega še prej. Pred njim sem imela Aveo odstranjevalec, ta Ebelinov pa mi ni ravno všeč. Prvo kot prvo naj bi bil brez acetona, vendar so po uporabi moji nohti še zmeraj zelo izsušeni. Drugo kot drugo ga je potrebno nanesti za vsak noht posebej, v primerjavi s prejšnjim odstranjevalcem sem imela en nanos dovolj za eno roko. Ker me je razočaral, nakupa ne bom ponovila.


Essence dolgo obstojen svinčnik za ustnice
Nad tema dvema svinčnikoma za ustnice sem zelo navdušena! Ocene še nisem uspela napisati, zato jo pričakujte v prihodnjih dneh. Drugače pa mislim, da sem ju ta mesec večkrat uporabljala kot pa šminke. Dobite jih po izjemno ugodni ceni, izbirate pa lahko med devetimi odtenki. Sama sem se odločila za dva - prvi je odtenek Lovely frappuccino, drugi pa Plum cake. Sta res dolgobstojna, po osmih urah sta bila še zmeraj lepo vidna. Priporočam nakup!


Laki za nohte
Prvi lak je Catrice nadlak, ki daje lep mat finiš. Z njim sem zelo zadovoljna. Oceno preberi tukaj. Naslednja laka sta Essence antibakterijska laka za nohte na nogah. V Dm-u poteka akcija, in sicer 1 +1 gratis. Oba sta mi všeč, predvsem roza odtenek, ki je res dobro izrazit, dovolj je že en sam nanos. Zadnjega sem prav tako kupila v Dm-u, kjer je potekala akcija -50% popust. Gre za Essie lak, z odtenkom Jamaica me crazy. Kako je videti na nohtih, preveri tukaj. 


I Heart Chocolate paleta senčil
Na začetku meseca me je podjete Ličila.si razveselilo s presenečenjem. Doma me je pričakala čudovita paleta senčil I Heart Chocolate. Embalaža spominja na čokolado, odtenki pa so čudovitih barv. Vsebuje mat kot tudi šimraste odtenke, prav tako pa so dolgo obstojni. Vsebuje tudi ogledalo, kar je zelo priročno. Oceno preberi tukaj.


Iconic Pro šminka, odtenek It eats you up matte
Pred nekaj dnevi me je tako presenetilo še podjetje Makeup Revolution, ki so pred kratkim ustvarili tudi svojo stran. Poslali so mi čudovito mat šminko v živo roza barvi. Sama embalaža mi je lepa, elegantna. Všeč mi je kombinacija črne z zlato. Oceno preberi tukaj.


Nuxe vlažilni in pomirjujoči serum za obraz (30 ml)
Serum sem prejela v nagradni igri, ki je potekala na Nuxe-ovi Facebook strani. Namenjen je vsem starostnim skupinam in vsem tipom kože, prav tako tudi moškim. Sama se srečujem z zelo suho kožo, zato je serum zame odlična rešitev. Rezultati so hitro vidni. Kar mi je prav tako všeč je, da ni testiran na živalih. Zraven sem prejela tudi testerje za različne namene, vendar pa jih še nisem uspela sprobati. Oceno seruma si preberi tukaj.


Melvita testerji
Na začetku meseca sem prejela Melvita testerje, in sicer kremo ter esenco za poenoteno in sijočo polt ter serum za nego kože okrog oči. Nisem jih še uspela preizkusiti, vendar jih nameravam v prihodnjih dneh, ko bom našla kaj več časa.

Se beremo!

xoxo

7 komentarjev:

  1. Lušten nakup :) tale potonikina linija mi ful diši!

    OdgovoriIzbriši
  2. madonca ti si si pa privoščla tale mesec. drugače pa planiram za nakup tega mat nadlaka. pa ko sem slišala za tole dm sceno 1+1 me mika da bi zavila še v dm. joooj spet razmišlam o rečeh ko jih sploh nujno življensko ne potrebujem. damn it hahaa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa niti ni veliko pa drago, izjemoma L'Occitane kremica, Essence laka si je pa vbistvu mami kupla, ampak tu in tam bom kej porabla hehe. Haha js te čist razumem. Sam lej, tu in tam si pa mormo kej privoščit :)

      Izbriši
  3. Great news:) kiss

    http://denimakeup95.blogspot.it/

    OdgovoriIzbriši
  4. Tele Melvita testerje sem tudi sama preizkusila, meni so všeč. ;)
    Drugače pa glede nagradnih iger, sama sem dobila toliko različne in kar drage kozmetike potem pa me je sreča kar čez noč zapustila in nisem več nikoli žrebana za nič. :(
    Kakšen nasvet? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, potem bo testiranje še toliko bolj zanimivo :) Glede nagradnih iger pa ... Marsikomu gre to na živce, js se s tem sicer ne obremenjujem, mi je fajn, še posebej v primeru, če kaj zadanem :D čeprav sem že parkrat kaj zadela pa mi potem niso poslali :/ Drugače pa nevem. Nisem imela nikoli sreče s tem, zadnje čase pa tu in tam imam. Sem pa opazla, da zdaj večkrat žrebajo s pomočjo programa random.org, tu je pa potem čisto odvisno, al imaš srečo al pa ne :/

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!