torek, 7. julij 2015

June favourites

Običajno vsak mesec pridno uporabljam vse produkte, v primerjavi pred parimi meseci sem jih nekaj zanemarila. Kljub temu objavljam tiste produkte, po katerih sem dnevno najpogosteje posegala. Prav tako je to moja prva takšna objava, zato tokrat objavljam mojih 5 najljubših produktov meseca junija:


Oriflame losjon za obraz s čajevcem
Krema je super! Kljub temu, da jo je v embalaži 50ml, jo imam že več kot eno leto, saj se jo uporablja v majhnih količinah. Dobite jo za solidno ceno. Sama se sicer srečujem s suho kožo, vendar pa to največkrat uporabljam poleti, saj se v obraz začnem potiti, hkrati pa moja koža hitro postane mastna. Diši po čajevcu, v kožo pa se hitro vpije, jo navlaži, po uporabi pa je mehka in gladka. Glede na to, da jo uporabljam že dobro leto, jo je v embalaži ostalo še več kot polovico.


Yummy rhubarb & orange gel za tuširanje
O njem sem pisala prejšnji mesec tukaj. Obožujem sladek vonj kombinacije rabarbare in pomaranče, meni je čisto pisan na kožo, prav tako pa mi je idealen za poletje. Nekateri se za sladke vonjave odločajo pozimi, sama pa se zanje odločam ravno zato, ker me spominjajo na poletje. Super je tudi to, da je gela kar 500ml, kar je res veliko, ga bom imela vsaj za dlje časa kot ostale. Kljub temu mi ga je v 2 tednih uspelo sprazniti skoraj za polovico. Se vidi, da mi toliko diši, da ga uporabljam v večjih količinah. Všeč mi je, da se že ob majhni količini dobro napeni, saj sama ravno takšne obožujem. Včasih se počutim kot največji otrok s to peno. Zagotovo pa bom preizkusila še kakšnega z drugim vonjem.


L'Occitane en Provence krema za roke Potonika
Tudi o tej kremi sem pisala prejšnji mesec tukaj. Obožujem to trgovinico res, lahko bi se kar tja preselila. No, in ker mi je krem za roke že zmanjkalo, sem si kupila novo, in sicer iz kolekcije Potonika. V embalaži jo je 30ml. Preden sem jo preizkusila, mi je v oči padla sama embalaža, ki je čudovitih barv kot tudi motiva - potonike. Takoj za tem pa me je prepričal vonj potonike, nenormalno diši, kljub temu, da me običajno vonjave različnih rož niso prepričale. Tudi tekstura je ravno takšna kot mora biti, ni ne tekoča kot tudi ne preveč gosta. Dovolj je nanos v majnih količinah, saj se lepo razmaže in vpije v kožo, vonj pa je prisoten še nekaj ur po uporabi. Prav tako pa roke dobro navlaži.


Nuxe Crème Fraîche® de beaute serum za obraz
O sami znamki sem že nekajkrat prebrala dobre stvari, ker pa cene niso ravne takšne, da bi si lahko kaj privoščila, sem zgornji serum za obraz osvojila v nagradni igri. O njem sem pisala tukaj. Velik plus je ta, da ni testiran na živalih, kar je napomembnejše. Prav tako pa je serum namenjen vsem tipom kože (super ane). Ker imam res zelo suho kožo, ga običajno nanesem pod kremo, ni pa nujno. Poleg tega je namenjen tudi moškim predstavnikom, in sicer kot dnevna nega ali nega po britju. Serum zagotavlja 24-urno vlaženje. Na začetku sem ga nanašala zjutraj in zvečer, potem pa sem ugotovila, da je čisto dovolj, če ga nanesem samo zvečer. Tudi vonj je čudovit, ''rastlinski''.


Labello lip butter Original
Sama imam težave s tem, da mi poleti sonce izsuši ustnice, zato najraje posegam po Labello balzamih. Trenutno najraje uporabljam zgornjega, imam pa še malino, kokos ter vanilijo z makadamijo. Ti balzami so mi všeč ravno zaradi tega, ker lepo negujejo moje razpokane ustnice. Včasih jih uporabim tudi kot podlago na ustnicah, preden si nanesem šminko. Zgornji balzam vsebuje karitejevo maslo, katerega obožujem, mandljevo olje in Hydra IQ.

Tako, teh 5 produktov, ki so meni najljubši, sem najpogosteje uporabljaja prejšnji mesec. Mislim, da jih bom za naslednjo takšno objavo težje izbrala. Me pa zanima, ali morda katerega izmed zgoraj tudi ve uporabljate, in kako ste zadovoljne?

Pozdravček.

xoxo

4 komentarji:

  1. Najprej naj pohvalim fotografije, to s klobukom mi je ful všeč! :)
    Tale losjon od Oriflama trenutno uporablja tudi moja mama in sem ga malo preizkusila, mislim, da mi je še najbolj všeč prav vonj. :)
    Drugače pa se glede kozmetike Nuxe strinjam. Vsi vzorci, ki sem jih preizkusila so mi bili res top, a kaj če je cena previsoka. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :P ja vonj je res poseben, najprej sem mislila, da bo ravno vonj problematičen pa se je izkazalo za obratno :) Jaaa, res škoda! Okej, ne rečem, ko bom enkrat dobila redno službo, se bom seveda tu in tam malo razvajala, ampak zdaj je pa kar težka. Jaz imam še kar dosti njihovih testerjev, jih še nisem uspela stestirati :P

      Izbriši
  2. Great! i love L´Occitane :)

    kisses

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!