nedelja, 5. julij 2015

June beauty haul

Pozdravljene lepotičke! Ker sem z izpitnim obdobjem konec in ker je prav tako mimo moj rojstni dan, sem si danes na tako vroč dan končno vzela čas, da napišem nekaj o izdelkih, ki sem jih kupila in dobila prejšnji mesec. Nekaj jih še nisem uspela preizkusiti, vendar jih nameravam ta mesec, zato pričakujte njihove ocene.

Kupila sem:


Nivea Protect & bronze zaščitno olje za hitrejšo porjavitev, 30 (200 ml)
Kupila sem ga ravno zaradi tega, ker sem neizmerno bela, do porjavelosti pa običajno zelo težko pridem. Njegova naloga je, da kožo zaščiti, obenem pa ji da enakomerno, naravno porjavelost. Do zdaj sem ga testirala ravno dvakrat, vmes je bilo 3 tedne premora, zato sem se odločila, da oceno objavim, ko ga bom uporabljala vsaj 3 dni zapored.


Afrodita Mystic argan oljni gel za prhanje (250 ml)
Božanski vonj arganovega olja! Kožo nahrani in neguje, medtem ko sama oljna formula poskrbi, da je koža pomirjena ter mehka. In kar je najbolj pomembno je, da ne vsebuje parabena, parafina in silikona. V kratkem objavim oceno.


Eveline balzam za telo z vonjem argana in vanilije (200 ml)
Običajno mi izdelki z vonjem vanilije niso všeč, vendar pa je kombinacija argana in vanilije naravnost čudovita! Kožo vlaži in zgladi, prav tako pa ji povrne naravno odpornost in čvrstost. Tekstura ni ne preveč tekoča in ne preveč gosta. Nanos je lahkoten, vonj pa je obstojen še nekaj ur po uporabi. Kmalu sledi ocena.


Eveline obnovitveno olje po depilaciji z arganovim oljem 8 v 1 (75 ml)
Obnovitveno olje sem kupila ravno zaradi balzama za telo, saj me je najprej presenetil vonj. Na žalost ga še nisem uspela preizkusiti. Tekstura vsebuje arganovo olje, olje kamilice, olje sivke, sojino olje, olje marigold, olje sončnice, olje rožmarina in vitamin E. Vsaka od teh sestavin ima posebno nalogo, ki pomagajo kožo pomiriti in zagotoviti hitro obnavljanje.


Catrice rdečilo za lica, odtenek 070 Pinkerbell
To rdečilo je zadnje čase pri blogerkah kar popularno, zato sem ga kupila še jaz. Rdečega odtenka sem se že malo naveličala, zato sem posegla po rozastem. Všeč mi je, da je dobro pigmentiran, ni ga potrebno veliko nanesti, pa tudi dolgo obstojen je - na mojem obrazu je obstal cel dan.


Catrice lak za nohte Ultimate, odtenek 62 Must-Have STEELetto
Lak mi je čudovit ravno zaradi odtenka, ki deluje nežno. Je lepe svetlo lila barve in vsebuje drobne bleščice. Brez nadlaka zdrži do 4 dni, z nadlakom pa tudi do enga tedna ali več. Prav tako je tudi dobro pigmentiran.


Vihalec trepalnic
Deluje v redu, trepalnic ne uniči in jih ne trga, pač pa jih lepo privzdigne.


Šilček
Šilček je bil res potreben nakup! Navadni šilčki so mi vse barvice uničevali, konice so se mi samo trgale in trgale. Ta pa jih lepo ušili in ne trga konic.


Dobila sem:



To čudovito nagrado sem zadela v nagradni igri, ki jo je organizirala blogerka Tatjana, na svojem blogu Taya - My Little Beauty World. Dobila sem lak za nohte, čudovitega roza odtenka, ki je naravnost za poletje, Manhattan lip gloss, pri katerem mi je poleg odtenka všeč tudi to, da ga lahko zaradi velikosti nosim povsod, in got2b lak za večji volumen, katerega že nekaj mesecev uporabljam, všeč pa mi je ravno zato, ker da mojim tankim lasem nekaj volumna. Tatjana, še enkrat hvala!


Na Facebook strani Click2Chic.si sem v nagradni igri osvojila še gel za tuširanje, z vonjem rabarbare in pomaranče. Gel je pakiran v kar 500 ml embalaži. Sam vonj je božanski, saj gre za sladko kombinacijo, ki zdrži še nekaj ur po nanosu, prav tako pa se tudi lepo meni, saj imam sama rada takšne gele. Podrobnejšo oceno preberi tukaj


Ni ravno kozmetika, vendar kljub temu ... Zadela sem še eno nagradno igro, ki je potekala na Facebook strani Etiketa Magazin. Osvojila sem s.Oliver torbo. Je super velika, tako da lahko vanjo spravim res veliko stvari, pa še čudovite pastelno roza barve je. V prihodnje bom z njo ustvarila kakšen outfit.

Tako, to bi po večini bilo to. Nabralo se je kar nekaj produktov. Sicer jih je polovico kupila mami, saj imava podoben okus za nakup dobrih izdelkov. Imate morda kakšnega od opisanih tudi ve?

Se beremo!

xoxo

 

2 komentarja:

  1. Jaz tudi ful težko porjavim! :( cel teden na morju pa sem čisto malo rjava :( ah to smo mi belopolti ljudje :D
    drugače pa si ti kr srečninca s temi nagradnimi igrami :D lepa torbica je!
    in tudi sama se spravljam kupiti to rdečilo do catrice pa se nekako ne morem odločiti ali mi bolj paše mareličen ali rozast odtenek :P
    zanima pa me zelo kaj boš povedala o olju za po depilaciji oz. itak komaj čakam vse bodoče objave ker te res rada berem! ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem se čisto razumeva :D mene to res jezi, ker sem nora na bela oblačila, ampak se je že zgodilo, da sem imela velikokrat bele kratke hlače pa so mi mimoidoči pred mano rekli: Ta je pa pritegnjena, da si da bele kratke hlače, ko je pa tak nenormalno bela ... :D Bi bili vsaj fer pa bi šli mimo in me potem obrekovali, ne da bi jih slišala. Se ne zavedajo, da je nam belopoltim res težko pridobiti rjavo barvo :( Haha ja ej še sama ne morem verjeti, ampak te torbice sem se pa res razveselila. Sigurno bi ti pa pristajala oba odtenka, na koncu si boš tak kupila oba :P vsaj jaz po navadi pristanem tako :D Bom pa še ta teden stestirala, samo čakam, da bo četrtek, da se malo shladi, ker če ne se bom jaz prej stopila :D ooo hvala in enako seveda :*

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!