nedelja, 1. marec 2015

Spring is almost here

Tokrat je vikend mešane narave - v petek in danes je sončno, zato sem tudi jaz polna motivacije, včerajšnji dan pa je bil tako turoben, da sem težko opravila svoje obveznosti. Petek je zame že vikend, v bistvu kar četrtek zvečer, ko se odpravljam domov, petki pa so potem samo moji - takrat rada lenarim, se razvajam, skratka obveznosti prestavim na naslednji dan. In ker je bil petek sončen, sem to tudi izkoristila, nisem pa pozabila na novo pridobitev - torbico, ki je takratnemu outfitu lepo pristajala.

Obožujem kombinacije s črno. Tokrat sem kombinirala z rjavo in bež, kar gre odlično skupaj. Plašč je primeren za pomlad in jesen, zato sem tokrat videla priliko, da ga oblečem, saj je bilo res zelo toplo. Pulover pa mi je všeč prvič zato, ker je debelejši, mehak in me v zimskih dnevih lepo greje, všeč pa mi je tudi zato, ker je daljši in seže čez pas. Okrog vratu je podoben puliju, je precej nabran, zato o šalu takrat sploh ne razmišljam. Legice pa enostavno obožujem. Te imajo po strani še umetno usnje. Takšen model gležnarjev pa dejansko povsod prodajajo, mislim, da se nas je večina punc vanje zaljubilo. Na splošno jih zelo rada obujem. O torbici sem pisala v prejšnji objavi, na kratko mi je res zelo všeč! Očala pa so mi všeč, ker so na nek način ombre. 


plašč: Mango
pulover: H&M
legice: Bershka
gležnarji: CCC
očala: Orsay
torbica: Evelina

xoxo, Valentina

6 komentarjev:

  1. Super outfit! sploh torbica:)
    Vidim da bom morala malo zaviti na Evelina.si;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)

      Ja priporočam, zdaj še posebi, imajo veliko znižanj :)

      Izbriši
  2. Jaz sem bila tudi že parkat v Evelini, res luškana trgovinica, hihi.
    Outfit je pa božanski, sploh gležnarji, puloverček in plašček, te ki imajo okoli pasu za zavezat se mi še posebej dopadejo :)

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V trgovini pa priznam, da še nisem bila, se bom morala kaj oglasiti. Mi je pa kot spletna trgovina zelo simpatična! :)

      Hvala! Tile gležnarji, še posebej ta model, mislim, da je kar obnorel svet. Sedaj iščem podobne, samo da imajo visoko, debelejšo peto, ampak mi morajo v oči padit. Se strinjam, jaz sem prejšnji teden probala en plašč, ki ni imel pasu in ga rajši nisem kupila, ker vem, da bi bila živčna, ker ni pasu :D

      Izbriši
  3. Puloverček mi je zelo všeč. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je fleten! Pa še na znižanju sem ga kupila. Kadar so kakšni popusti, po navadi do zdaj nisem res nikoli ničesar našla in me je kar presenetilo, da je bil ta pulover znižan, pa še res je lep!

      xoxo

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!