četrtek, 26. marec 2015

Something for myself

To objavo sem želela spisati že na začetku meseca, vendar mi enostavno ni zneslo, zato jo sicer danes objavljam v zelo kratki verziji. 

In sicer sem v Dm opravila majhen nakup. Kupila sem si Maybelline labeli Baby Lips, ker sem o njih prebrala že nekaj dobrih ocen, prav tako pa je v začetku meseca v trgovini potekala akcija 1 +1 gratis. Čeprav sem si v kratkem času kupila kar nekaj label in balzamov za ustnice, teh nakupov kljub temu ne obžalujem. Labela v zeleni barvi je okusa Mint Fresh. Po nanosu takoj začutiš kot tudi okusiš mentol, je zelo izrazit. Druga labela v rumeni barvi pa je Intense Care, se pravi, gre za intenzivno nego. V roku nekaj dni sem opazila, pri uporabi obeh label, da moje ustnice niso več razpokane in suhe kot so bile prej, zato to štejem pod velik plus. Pa še tako kjut embalaže imajo.
 In ker sem mnenja, da nimam nikoli dovolj lakov za nohte, sem kupila še enega izmed nove Essence kolekcije, z odtenkom Hope for love. Kot že veste, sem ljubiteljica nežnih odtenkov, zato tudi takšna izbira. Lak je dolgo obstojen, gre za lep nanos, na koncu pa da rahel sijaj. Na žalost so mi v zadnjih dneh nohti grdo zlomili, zato čakam, da bodo čim prej bolj ''normalni'', da bom lahko lake tudi kaj uporabljala.
Na koncu sem še kupila lip gloss, prav tako iz Essence kolekcije, z odtenkom Taste the sweets. V bistvu sem kar vesela, da sem kupila samo enega, ker me je malo razočaral. Na splošno sicer lip glossov ne maram, ker jih ali hitro ''pojem'' ali pa enostavno niso dovolj obstojni. Omenjeni lip gloss naj bi imel mat učinek. Velik minus je ta, da je sam nanos malce težji kot naj bi bil. Na začetku dobiš občutek kot da na čopuču lip glossa sploh ni, potem pa začutiš majhne grudice. Edini plus je odtenek, ki mi je sicer všeč, vendar se za ponovni nakup ne bi odločila.

Imate te produkte tudi ve doma in kako ste z njimi zadovoljne?

xoxo, Valentina

10 komentarjev:

  1. Imam vse zgoraj naštete izdelke, hihi no Baby lips imam vse ostale samo še teh dveh ne, sem si rekla da ne kupim nobene nove dokler ne porabim tistih 6 :'D ker je seveda potem še 10 Label in 10 ostalih balzamov za ustnice, hjao hjao nimamo meje! Sama sem bila sicer tudi do nedavnega ne ljubiteljica lip glossov zadnje čase pa kar posegam po njih in sem na splošno zadovoljna :) !


    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem imaš skorajda celo zbirko :) ja saj to, jaz imam zdaj vsega skupaj 8, ni nekaj veliko, ampak tudi malo ne in potem vsak dan uporabim nekaj drugega, pa še po enem mesecu ugotavljam, da se nikamor ne premika, še vedno je enako :D jaz pa ravno obratno, očitno še nisem našla tistega ''ta pravega'' :/

      xoxo

      Izbriši
  2. Baby lips so res super, če boš še kakšnega kupila poskusi Electro linijo - zelo živahne barve, ampak na ustnicah izpade bolj nežno. Super za pomlad in poletje, da imaš dva v enem - res lepo barvo, pa še super vlaženje za ustnice.
    Z Essence mat lipglosi imam pa čisto isto izkušnjo kot ti, na žalost. Prelep odtenek glosa, formula pa za nikamor, sem ga kar stran vrgla od razočaranja. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni sta obe res super, probam pa pogosto vse uporabljat :)
      Sem videla, pa sem se potem za ti dve odločila ravno zato, ker nisem vedela, kako potem na ustnicah izpade. No vsekakor zadnji ne bota, se bo še kakšna pridružila :)

      Mene je res kar malo razočaral, enim je v redu, meni ni odgovarjal sploh, ker ne maram takšnega nanosa, ki povrhu vsega vsebuje še tu in tam kakšne grudice. Sem pa videla nekatere, ki so kupile kar vse, pa so bile razočarane, tako da hvala bogu po eni strani, da sem se samo za en odtenek odločila :)

      Izbriši
  3. Jaz sem od baby lips 4 kupila v tej akciji (pink punch, te 2 ki su ju ti in še peach kiss) pa sem super navdušena! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem pa pred nakupom videla ravno peach kiss, potem ko sem se pa naslednjič le odločila za okus, pa niso imeli :D

      Izbriši
  4. I love your Outfit. Cool!

    Check out my new post on my blog about Gangsta/Rapper Style
    http://carrieslifestyle.wordpress.com

    Posts online about Hollywood, South Africa, Beijing, Military Style...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, it means a lot to me :)
      Following you now :)

      xoxo

      Izbriši
  5. Tudi sama imam enak matt lipgloss od Essence, in mi tudi ni všeč, predvsem barvo sem zgrešila. Najprej sem bila navdušena, ker imam rada matt učinek, ma meni res ne zgleda lepo. In sem na srečo kupila tudi samo enega. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odtenek sicer všeč, ostalo pa ne. Ampak, če ne probaš, ne veš :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!