ponedeljek, 2. marec 2015

February new in cosmetics

Predstavljam vam moje februarske pridobitve. Najprej, ko sem razmišljala, kaj vse sem prejšnji mesec kupila, se mi je zdelo kar malo. Potem pa, ko sem izdelke počasi skupaj dajala, se je malo nabralo. Mogoče ni videti ravno nek velik nakup, vendar se v denarnici vsekakor vidi, da nekaj manjka.

Če grem po vrsti, sem si na začetku meseca v Lidlu kupila makeup čopiče. Lidlovo reklamo sicer redno spremljam zaradi hrane, ker tam rada kupujem, takrat pa reklame v bistvu sploh pogledala nisem, zato hvala blogerki Sandri, da je objavo delila z nami, kajti ti čopiči so dobri v vseh pogledih. So neverjetno mehki kot tudi lepi, med drugim pa sem zanje odštela solidno ceno - 6,99€.
 Novo zame pa so bili Labello balzami za ustnice. V Dm-u si namreč za ceno enega dobil kar dva, in tako sem prejšnji teden kupila kar štiri vrste - najprej malino in vanilijo z makadamijo, pred nekaj dnevi pa še natural in kokos. Vsi štirje so mi zelo všeč, najbolj pa mi je malina, ker je vonj božanski, takoj se zavonja. Cena balzama je 2,59€.
 Naslednja pridobitev je L'Angelica šampon (250 ml) za mastne lase in lase brez volumna, kar enostavno opisuje stanje mojih las. Šampon vsebuje izvlečke biološke predelave, in sicer izvlečke belega grozdja in lipe, po uporabi pa lasem vrne sijaj in lahkotnost. Vonj je naravnost enkraten. Zagotovo to ni bil moj zadnji nakup, saj so bili moji lasje že po prvi uporabi lahkotni in tako mehki. Cena je 3,28€.
Naslednji produkt pa svetujem vsem, ki imate suho kožo. Sama se s tem problemom srečujem na nogah, še posebej po britju, ko so le-te nenormalno suhe, koža pa se prične luščiti. Le Petit Marseillais vlažilno mleko za telo je prava rešitev za vse, ki se tako srečujete s suho kožo. Mleko izjemno diši, saj vsebuje karitejevo maslo, ki skrbi za prehranjenost in navlaženost kože, sladki mandelj, ki skrbi za prožnost in arganovo olje, ki skrbi za žametno mehkobo. Po nanosu je koža navlažena kar nekaj ur. Priporočam!
Naslednji produkt je Essence rdečilo, ki me je popolnoma razočaralo. Rdečila se nanesti sploh ne da, na licu se sploh ne opazi. O tem nas je že nekaj pisalo. Mi je pa zato všeč Catrice lak, z odtenkom The Bride Takes It All. Je dolgo obstojen - do 7 dni, kar mi je najbolj pomembno. Nekaj objav nižje sem objavila primer manikure.
 
Nato pa sem na Ličila.si kupila ti dve Makeup Revolution šminki - leva je odtenek Encore, desna pa odtenek Luscious. Obe imata lahkoten nanos, lepo se razmažeta, obstojni pa sta nekje do 4 ali 5 ur. Kot darilo sem prejela Makeup Revolution senčilo, z odtenkom I need you. Je tako kot šminki izjemno dobro pigmentiran, med drugim sem nora na rjave odtenke.
Zadnji produkt pa je Bourjois maskara volume 1 second. Kupila sem jo v Tuš drogeriji, kjer so imeli akcijo, in sicer je bila iz 15,99€ znižana na 7,99€. Všeč mi je, ker je dovolj že en sam nanos za večji volumen, medtem ko sta pri drugih maskarah potrebna dva nanosa, zato tudi takšno ime - volumen v eni sekundi.

xoxo, Valentina


7 komentarjev:

  1. Ooo noro dobra cena za čopičke, ali veš če jih mogoče še vedno imajo?

    xoxox

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je, ampak na žalost jih nimajo več, so večinoma že prvi dan takoj šli :/
      Ni pa dvakrat za reči, da jih bodo kmalu dobili, so pa res top!

      xoxo

      Izbriši
  2. Joj meni jetudi žal za čopiče..pa vedno pregledam njihov letak pa nekako sem jih tokrat spregledala. Izgledajo pa kar super.

    Le Petit Marseillais vlažilno mleko za telo si bom tudi sama nabavila, samo v drugem vonju, ki ga še imajo..sem zj mela Afrodito s podobnim vonjem, pa moram malo zamenjat,da se ne bom prenaveličala tegale kariteja:)

    Boš za Bourjois maskaro nardila kako oceno, ravno bom nabavljala novo, ta se sliši super..jst rabim volumen:):):)

    Tale Essence blush v srčku je pa zgleda kr ok, da nisem kupila, ker punce na blogih res niso navdušena nad njih..samo embalaža je pa noro kjut:)
    Drgače pa sami fajn nakupi.:):):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem, tudi jaz reklamo vedno pogledam, takrat je pa nisem in ko sem prišla v trgovino, sta bila še samo 2 paketka čopičev. Upam, da jih bodo še kaj v prihodnje naročili, bi vzela še ene :)

      Sem jaz ista, malo je treba eksperimentirati z vonjavami, če ne tako kot si napisala, se hitro naveličaš. Sem pa vidla, da imajo pakirano tudi kot kreme, mislim da se bom prihodnje za to odločila.

      Bom! :) Čeprav se mi zdi kar podobna prejšnji maskari, ki je pristala v smeteh skupaj z drugimi, ker so bile že prazne, zdaj ne vem katero sem že mislila, ker sem jih res kar nekaj mela. Ampak glede na to, da ene po prvem nanosu ne pustijo nič sledi, kaj šele po dveh, mi je ta še nekako v redu.

      Boljše, da nisi, meni je kar malo žal. Ravno zaradi kjut embalaže sem jo kupila, potem pa, ko sem hotela rdečilo nanesti, nikakor ni šlo, sem mislila, da je že z mojim kaj narobe :D

      Hvala! Ravnokar se lotevam prebrati tvoje :)

      Izbriši
  3. Tudi jaz sem ze skoraj kupila tale essence blush, kot vidim sem se prav odlocila
    ceprav barve zgledajo zelo lepe:)

    drugace pa sami super izdelki:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Barve so res zelo lepe kot tudi sama embalaža, ampak si se pravilno odločila.
      Sama sedaj embalažo uporabljam kot nek lepotni rekvizit :D

      Hvala! :)

      Izbriši
  4. Veru noce photos <3
    http://majaslookbook.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!