nedelja, 29. marec 2015

Body care

Sprva se opravičujem, ker res nisem toliko dejavna kot bi si želela, vendar sem zadnje čase kar zasedena. Sicer sem včeraj nameravala objaviti kakšno sliko outfita, pa sem si potem premislila, ker je zunaj pihal takšen veter, da je na fotografijah vse skupaj čudno izpadlo. Prav tako sem želela pokazati majhno spremembo, ki me je ta teden doletela, pa kljub temu še ni prepozno. Bom poskusila naslednji vikend to nadoknaditi.

Torej, pred kratkim sem dobila nekaj testerjev in končno mi jih je uspelo stestirati. Pred kar nekaj leti nazaj sem bila zelo proti testerjem, do pred kratkim pa sem ugotovila, da sem imela napačno mnenje. Testerji mi velikokrat pridejo prav, v bistvu kar vsem nam, ker če stestiramo nek izdelek, ki nam ne pomaga, potem vsaj denarja ne zmečemo stran za brez veze. Sama imam s kožo velike probleme, pred leti sem naročila manjši set za proti mozoljev in zanj odštela preveč denarja, na koncu pa ni bilo videti nobene izboljšave.

V Mullerju so pred kratkim delili testerje Himalaya Herbals, čistilni gel. Preden sem gel stestirala, sem se o njem pozanimala in kar mi je bilo najbolj všeč je to, da ni testiran na živalih. Namenjen je vsem tipom kože, od normalne do mastne, omogočal pa naj bi čisto in neproblematično kožo - kožo očisti, odstrani odvečno maščobo in nečistoče, pri tem pa kožo ne izsuši. Predvsem je namenjen takšnim tipom kože, ki so izpostavljeni mozoljem in aknam. Vsebuje nim, ki je poznan po čistilnih ter antibakterijskih lastnostnih, kot tudi kurkumo, ki pomaga rešiti probleme s kožo. Gel navlažimo in vmasiramo na obraz, pri tem pa se izogibamo predelov okoli oči. Na koncu po nekaj minutah še izperemo in posušimo. Sama sem po eni strani vesela, da sem dobila najprej tester, saj sem to nameravala tudi kupiti kot tudi še nekaj drugih produktov. Vendar pa se za nakup NE bi odločila, ker ko sem si obraz po uporabi umila in posušila, je bil čisto rdeč. Mogoče druge s tem ne bi imele težave, ker je odvisno od vsakega obraza posebej (preverjeno - poznam nekaj uporabnic, ki so s tem izdelkom zadovoljni, med drugim tudi moja mama). Plus pa je ta, da obraza na koncu res ne izsuži, koža je gladka in sijoča.


Drugi tester pa je L'occitane en Provence, mandljev žametni balzam za telo. Pomaga delovati proti  suhi in ohlapni koži, pomanjkanju prožnosti, gubicam in nepravilnostim. Ker znamko seveda poznam in imam doma že njihove kremice, bi se seveda odločila tudi za ta produkt, saj me ni razočaral. Prvo kot prvo diši nenormalno, saj kot glavno sestavino vsebuje mandlje, njihov vonj pa že na splošno obožujem. Drugo kot drugo mi je všeč, da se balzam nanese v majhnih količinah, ker je dovolj masten in se lepo porazdeli po površini telesa. Na koncu je bila moja koža bolj gladka in prožna kot tudi čvrstejša. Po slabem mesecu se opazi še ta razlika, da je koža zares videti obnovljena in poenotena. V njihovih trgovinah pa poteka do konca maja še akcija - ob nakupu omenjenega balzama za telo, imate na mandljev žametni serum za telo kar 50% popusta.


Uporablja mogoče katera zgoraj omenjena produkta in kako ste z njima zadovoljne?

xoxo, Valentina

8 komentarjev:

  1. Love your posts. Always a perfect read and super informative x.
    Love from Dubai,
    Aena

    www.TouchofA.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu meni je pa gel zakon, pa imam suho-občutljivo kožo. Sem že porabla vlko embalažo ga, nakup pa še tudi ponovim. Mam še pa piling in masko iz iste linije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem pa super, da si našla rešitev za svojo kožo :)
      Meni očitno na žalost ne odgovarja :/

      Izbriši
  3. jst sem tudi velika fenica Himalaye:) od krem za obraz, pene za čisčenje obraza,kreme za okrog oči..ni da ni imam in mi ful ustreza in odgovarja. Ampak ja vsaki koži vse ne paše..se čist strinjam..jst sem si kupila tole masko za obraz in je bil grozn filing..http://candylovestreet.blogspot.com/2015/02/yves-rocher-3-minutna-maska-za-obraz.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz bom očitno še nekaj časa nesrečnica, dokler ne najdem nečesa, kar bo moji koži ustrezalo :)
      Sem takrat prebrala objavo, ker sem jo mela ogledano, pa sem si potem premislila :)

      Izbriši
  4. Meni je tudi Himalaya vedno bolj všeč. :)
    V sklopu Dashboxa sem preizkušala ta gel za čiščenje in mi je bil top, so mi pa super tudi njihove zobne paste in balzami za ustnice. Kaj več trenutno še nisem uspela probat. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa ta čistilni gel ni odgovarjal, ampak ni pa rečeno, da mi kaj druga ne bi :)
      O balzamih za ustnice sem slišala nekaj plusov, na splošno o Himalayi, ampak bom še vseeno malo premislila :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!