sobota, 18. julij 2015

It was a beautiful day


Živjo, lepotičke! Po dolgem času se vam javljam z outfit objavo. Že nekaj časa je ni bilo, kajne? No, razlogov je več. Najprej sem imela izpitno obdobje, takoj za tem pa so k nam prišli že vročinski vali. Namreč, v taki vročini se skrivam doma. V takšnih dnevih sonca ne prenašam najbolje. Da ne govorim, kako sparčno je pri meni doma. Nič ne delam pa kar teče iz mene. Nameravala sem telovaditi, ampak v takem res ne morem.

Vseeno pa sem se odločila, da poskusim na hitro ujeti nekaj utrinkov včerajšnjega outfita. Ker živim v vasi, kjer je kar veliko zelenja, sem se odločila za bližnji gozdiček. Tako sem se odločila za bel top s črtami (spreglejte celulitasti trebuh haha), jeans kratke hlače, okoli katerih sem zavezala karirasto srajčko, okoli vratu pa sem si nadela verižico (hvala Dolores, čudovita je) ter vse skupaj kombinirala s črno torbico, zlatimi prstani in belimi espadrilami. In ja, še zmeraj sem zelo bleda. Čakam, da pridem do Afroditine marmelade, potem pa upam, da bo zgodba drugačna. Na žalost je kvaliteta fotografij slaba, ampak kljub temu upam, da vam je všeč.

top: H&M
srajca: Stradivarius
hlače: Tally Weijl
čevlji: Mass
torbica: Evelina
prstani: H&M

16 komentarjev:

  1. Super lušten outfit! :)

    x, Katja

    OdgovoriIzbriši
  2. Super outfit, zelo ti paše ^^ sploh te kratke hlače,
    kljub temu da še nisi rjava, imaš zelo lepe noge!

    Jaz tudi čakam marmelado :D res neverjetno kaka norost je okrog tega izdelka :D
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Evica :) Joj glih včeri sem spraševala v vseh drogerijah v Celju, so mi prodajalke rekle, da komaj čakajo, da jih dobijo, ker cel delovni čas poslušajo vprašanja, kdaj jih spet dobijo :D

      Izbriši
  3. outfit on point, postava on point, nohti on point (ker lak maš to?)
    ps: valentina edino kje maš ti celulit je v tvoji glavi! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ne bom ponavljala ... Se strinjam Saro! ^_^

      Izbriši
    2. Heh hvala obema! <3
      Lak je pa Essence, odtenek fame fatal

      Izbriši
  4. Awesome outfit! :D ful mi je vsec ta vasa vas :p haha

    OdgovoriIzbriši
  5. love this look dear :)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Celulitast trebuh... !? Ti nisi resna :) ne vem kje ga ti vidiš, meni zgledaš namreč super! Včasih ne škodi, da je človek kritičen do tebe, vendar v tem primeru ti absolutno pretiravaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozna se, da nič ne delam za svoje telo. Sicer ja, čim bolj zdravo jem, ampak ni vse hrana. Kljub temu v tej vročini paše tudi trebuh pokazati :D Hvala ti!

      Izbriši
    2. Pozna se, čeprav to človek najbolj sam pri sebi vidi in ve. Vročina je in se strinjam s tabo, da paše tudi trebuh pokazat, če ne drugega za to, da ti je vsaj malenkost bolj hladno :) Časa za telovadbo bo dovolj, ne skrbi :P

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!