četrtek, 16. julij 2015

I Heart Makeup nail polishes - Nail Geek


Pred kratkim sem na Ličila.si naročila paket, saj sem želela preizkusiti nekatere novosti. Tako sem kupila paleto 32 senčil, šminko in zgornje 3 lake za nohte, dobila pa sem še 3 gratis darila: negovalno masko, čopič za nanos senčil ter zapestnico. Odločila sem se, da vam danes najprej predstavim lake za nohte.

V svoji zbirki nisem imela še nobenega in ker sem prebrala nekaj dobrih ocen, sem se odločila za kar 3 čudovite odtenke. Gre za I Heart Makeup lake Nail Geek treh odtenkov: Wisdom 43, Magic 41 in Cheeky Pink 11. Na strani Ličila.si in Makeup Revolution lahko izbirate med 45 odtenki, izbira je res velika. Trenutno pa na Ličila.si poteka akcija, in sicer cena enega je 1,95€. Spodaj objavljam swatche vseh treh odtenkov:

Wisdom 43


Magic 41


Cheeky Pink 11


Vsi trije odtenki so čudovitih barv, vendar mi je zanimivo, da je tekstura prvega in zadnjega laka takšna kot mora biti (ne preveč tekoča kot tudi ne gosta), medtem ko je pri drugem laku tekstura gostejša, zato sem ga težje enakomerno razporedila. Pri prvem in zadnjem laku je bil nanos zelo preprost. So dobro pigmentirani, sama sem uporabila 2 nanosa. Uporabila pa sem tudi nadlak, in s tem je lak na nohtih obstal celih 6 dni brez ene same praske (najprej sem želela obstojnost preizkusiti brez nanosa nadlaka, vendar potem nisem želela tvegati, saj so moji nohti izredno lomljivi, prav tako pa težko obdržim takšno dolžino kot jo imam sedaj). Sam čopič omogoča natančnejši nanos. Všeč mi je, da je na koncu viden rahel sijaj. Prav tako se dokaj hitro posušijo. Sama imam trenutno na rokah še zmeraj odtenek Wisdom 43 (zdaj je prisotnih že nekaj prask), na nogah pa odtenek Cheeky Pink 11. Glede na vse skupaj bi jih primerjala z Essence laki, saj se mi zdi, da so si po teksturi, obstojnosti in vsem tem kar podobni.

Je katera izmed vas že preizkusila I Heart Makeup lake? Kakšni se vam zdijo?

Kmalu se zopet beremo.

xoxo

16 komentarjev:

  1. Odgovori
    1. Res so, prvi dan nisem vedla, katerega naj najprej uporabim :D

      Izbriši
  2. Jaz imam tudi 3 njihove lake in sem popolnoma navdušena!
    Dobra izbira odtenkov, vidim, da bom morala kmalu spet naročati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super so! Nekaterim sicer niso všeč ravno zato, ker se ''hitro'' odkrušijo, ampak jaz brez nadlaka ne morem :D Hehe no pa sej, se splača :)

      Izbriši
  3. Nisem jih še preizkusila, niti nisem vedela, da so od Makeup Revolution. Zgledajo zelo lepi in še poceni so povrh vsega :) kateri nadlak uporabljaš? Ga uporabljaš zaradi hitrega sušenja ali le zato, ker ti "učvrsti" celotno manikuro in podaljša obstojnost le-te?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glede na ceno so super :) Pa tudi lepo zbirko odtenkov imajo. Nadlak pa uporabljam od Catrice, Gel Like Top Coat. Uporabljam ga pa zaradi podaljšanja obstojnosti :)

      Izbriši
  4. Uau, kako lepi odtenki! Res super za poletje!

    x, Katja

    OdgovoriIzbriši
  5. Wisdom 43 pa je res nori odtenek!

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!