nedelja, 12. julij 2015

Afrodita Mystic Argan shower gel


Ja, spet nekaj z arganovim oljem! Sem ravno zadnjič ugotavljala, da sem v zadnjem času postala njegova velika oboževalka. Njegovemu vonju se enostavno ne morem upreti, saj lepo diši, hkrati pa vsi izdelki, ki jih imam in vsebujejo omenjeno olje, lepo negujejo mojo kožo.

Zato sem pred kratkim kupila Afroditin oljni gel za tuširanje, ki vsebuje arganovo olje. Kot sem omenila že v prejšnji objavi, v kateri sem napisala oceno Afroditinega Jojoba Oil gela za tuširanje, obožujem oljne gele. Se mi zdi, da mi ti bolj negujejo kožo kot pa kakšni s preveč kremno teksturo. Kar mi je pri tem gelu všeč je, da ne vsebuje nevarnih sestavin kot so paraben, parafin in silikon. Ne samo, da kožo neguje, po uporabi je ta mehka in gladka. V embalaži ga je 250ml, vendar mislim, da ga bom hitro porabila ravno zaradi dišečega vonja glavne sestavine, arganovega olja. Izdelke z arganom res obožujem, saj sem prebrala, da je odličen vir vitamina E z antioksidativnim učinkom, vsebuje pa tudi nenasičene maščobne kisline. Poleg vseh zgoraj naštetih plusov mi je všeč, da se dobro peni. Sama embalaža je prozorna, zato se skozi njo lepo vidi, koliko gela ti je še ostalo (potem pa bo treba kupiti nove, fotogenične kremne gele, predvsem imam v mislih pistacijo). Za gel boste odšteli 2,10€.

Lep sončkast dan vam želim.

xoxo

9 komentarjev:

  1. Tale gel sem gledala na afroditini strani pa me ni najbolj prepričal. Nevem zakaj ampak imam občutek kot da bi znal pospešit mastno kožo. Po mojem ne, ampak en mali glasek mi še vseeno govori da je tako :'D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ne :) so mi ravno vsi ti njihovi oljni geli super :)

      Izbriši
  2. O kako super! Ampak isto, tako kot Sara K pravi.. Ker če bi pospešil mastno kožo ga jaz tudi ne bi uporabljala ampak itak je treba poizkusiti najprej :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni s tem res ne dela težav :/ ampak je pa potem tudi čisto odvisno od vsakega tipa kože :)

      Izbriši
    2. Sej to, ne veš dokler ne probaš :)

      Izbriši
  3. Tole pa izgleda kot super nadomestek za L'Occitanovo olje za tuširanje, moram probat! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njihovega olja še nisem stestirala, imam pa gel od Potonike, je tudi fajn ''oljnat'', takšni meni osebno najbolje odgovarjajo :) če že od Afrodite ravno oljne rada kupujem, pa še vonji so božanski!

      Izbriši
  4. sem si ga pred kratkim naročila in res prečudovito diši.... pa tudi mleko za telo sem si mogla še zraven vzet in je kombinacija res top!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vonj je čudovit ja :) mleka za telo je pa takrat pri nas žal zmanjkalo :/

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!