petek, 17. april 2015

Review: Makeup Revolution Girls On Film

Živjo lepotičke! Na tako deževen dan sem si seveda vzela čas, da napišem oceno palete senčil, Makeup Revolution - Girls On Film. Nameravala sem narediti še kakšen makeup look, vendar sem preveč bolna in na žalost ne zmorem. Vseeno mi je uspelo narediti swatche. To paleto sicer uporabljam že kar nekaj mesecev, kljub temu je moja najljubša, saj so odtenki mojih barv. Kupiš jo lahko na spletni strani ličila.si, cena je 8,95€. V primeru, da si prijavljena na e-novičke, te pri opravljenem nakupu čaka presenečenje. Zato pohiti! Med drugim sem opazila, da ta paleta sodi pod omejeno izdajo, izbiraš pa lahko še med drugimi odtenki. Skratka, izbire je ogromno!


Paleta vsebuje 18 odtenkov. Le-ti so res moji odtenki, saj v bistvu ne poznam drugih barv kot pa rjavo, bež in zlato. Pa vendar zadnje čase pogosto uporabljam tudi sivo in vijolično. Ugotavljam, da na meni ne prideta tako slabo. Same odtenke bi nekako razdelila na polovico - prvo sestavljajo nežni, nude odtenki, drugo pa bolj močne in živahne barve.


Odtenki so res dobro pigmentirani kot tudi obstojni. Do zdaj sem imela manjše palete s slabšo kvaliteto, saj so odtenki po treh urah že skoraj izginili, po vrhu so se odtenki prijeli v gube, kjer so bili najbolj opazni. No, tega pri tej paleti ni! Zjutraj si naneseš, zvečer se še zmeraj lepo vidi, pa pri sploh ne uporabljam makeup podlage. Naj povem, da sem imela swatche na roki največ 5 minut, pa sem se kljub temu malo namučila, da sem močenjše odtenke spravila dol. Tako da o obstojnosti ni za dvomit! Glede nanosa je pa tako ... Za odtenke močnejših barv je dovolj en nanos, za kožne pa je potrebno večkrat nanesti, da pride vsaj malo do izraza. Sicer prvi odtenek zgoraj levo (Walking Hand In Hand) je v bistvu v odtenku barve moje kože, zato ga redkokdaj uporabim, ker skorajda ni učinka. 

Pri sami paleti mi je všeč razporejenost senčil - večina jih je v obliki pravokotnikov, nekaj pa jih je še v obliki krogov. Paleta ima tudi ogledalo. Sama jo večkrat dam v torbico in potem, če rabim kak popravek, jo imam tako vedno pri roki. Čopič je v redu za uporabo, sicer je na sliki videti, da ni umit, vendar bo zagotovo do naslednje uporabe. Paleta je priročna tudi zaradi njene teže. Ko sem jo dobila, mi je na prvi pogled delovala mogoče malce težja, pa ni. Je lahka, vendar pa se na sprednji strani vidijo prstni odtisi, ki jih potem težko odpraviš.

Ocena: 5/5

To paleto bi vsekakor priporočila vsem puncam, saj vas ne bo pustila razočarano. Jaz sem z njo zelo zadovoljna, jo res pogosto uporabljam, tako da na ostale čisto pozabim. Mogoče nekatere ne marate toliko rjavih kombinacij odtenkov skupaj, vendar lahko kljub temu zbirate med drugimi paletami. Sama cena pa je tudi solidna glede na to, koliko odtenkov vsebuje kot tudi glede na njeno dobro kvaliteto. Jaz jih imam že nekaj nagledanih!

9 komentarjev:

  1. Makeup Revolution paletke so res super! :)
    Všeč mi je tudi, da so eni odtenki mat, včasih mi paše, da se ne svetim preveč. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam!! :)
      Res je, potem imaš pa še povrhu kar cel obraz poln z bleščicami :D

      Izbriši
  2. Sliši se super! Tudi jaz raje uporabljam nevtralne, zemeljske tone, z ostalimi barvami pa ne eksperimentiram še toliko :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem sva že dve :)
      Sama osebno sem mnenja, da mi močenjše barve ne pašejo ravno :D

      xoxo

      Izbriši
  3. MR Paletke so meni odlične! :) Jaz imam Iconic 2 in Go to Heaven, in jih skoz uporabljam.

    OdgovoriIzbriši
  4. A veš, da razmišljam ravno o nakupu Iconic 2 :P
    Verjamem, so res super - in kvaliteta in obstojnost in vse! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala puno na lepim recima! Sledim i ja tvoj blog :)
    Pusa
    http://bambolai.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Great palette.
    Love all the shadows.
    xoxo,

    http://atwednesdaysiwearpink.blogspot.pt/

    OdgovoriIzbriši
  7. Thank you for those words. They mean a lot to me :)
    I'm gonna follow your blog and instagram, unfortunatelly I don't have Bloglovin

    Have a nice day, xoxo

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!