nedelja, 26. april 2015

Review: Essence lipstick On the catwalk

Pred kratkim sem se zopet malo sprehajala po Dm-u, le da sem se tokrat končno odločila za nakup Essence šminke, z odtenkom On the catwalk. Malo sem kolebala zaradi prejšnjega nakupa, saj mi je šminka neizmerno izsušila ustnice, občutek seveda ni bil prijeten. Kljub temu pa me tokratni nakup ni razočaral!


Najprej me je prepričal odtenek, kajti gre za bordo rdečo barvo, ki je meni najljubša. Sicer ni čisto takšen odtenek kot ga iščem že nekaj časa (želim si malček temnejšo), vendar mi je vseeno všeč. Dovolj sta dva nanosa, prav tako pa je prekrivnost odlična! Tudi pigmentirana je super, na ustnicah sem jo imela samo 4 ure, ker sem jo nanesla bolj pozno popoldne, pa se je še vseeno opazila. Največji plus je zagotovo ta, da ustnic ne izsuši. Na splošno imam že tako ali tako suhe ustnice, ''suhe'' šminke pa stanje samo še poslabšajo. Ta dejansko deluje podobno kot kakšen balzam za ustnice ali labela, saj ustnice neguje, je prijetno vlažilna. Prav tako, ko jo zvečer dam dol, ostanejo ustnice takšne kot so bile na začetku pred uporabo.

Sam nanos je lahkoten, saj je lepo mazljiva. Po eni strani so temnejši odtenki super zato, da lahko popraviš kakšen ''kiks''. Šminka ima kremast nanos, na koncu pa da en lep sijaj. Predvsem mi je super, da se zazna mat finiš. Tudi cena je zelo solidna - 2,49€. V drogerijah jih prodajajo v 16 odtenkih, tako da je izbire ogromno! Sama embalaža ni nič posebnega, je preprosta za uporabo. Mogoče je zanimivo to, da se že na njej vidi kakšnega odtenka je, zato npr. ne rabiš odpirati vsako, da prideš do točno določenega odtenka.

Ocena: 5/5


Prilagam še fotografijo, kako šminka zgleda na mojih ustnicah. Tu je bila svetloba malce čudna, zato se vidi kot da je odtenek rdeče-oranžen, vendar je na soncu videti lepo bordo rdečo barvo. Nakup priporočam, zagotovo se bom odločila še za kakšen nude odtenek, med drugim razmišljam o nežni roza barvi. Me pa vseeno zanima, s katero znamko šminke ste najbolj zadovoljne? Mi mogoče katero prav posebej priporočate?

Poljubčki do prihodnjič.

xoxo

6 komentarjev:

  1. Všečno! :)
    Predvsem moram pohvaliti tvoj outfit na tej sliki...zelo ti paše! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. I love this post! amazing color!
    Let me know if you're interested in following eachother on GFC?
    I'd love to keep in touch :-)
    Have a lovely weekend!

    http://vkusnosbety.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Woow, so beautiful pics ! Your blog is gonna be really amazing. I follow You now with GFC and Facebook :*
    xoxo
    LaMarthisse

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!