četrtek, 16. april 2015

Catrice cosmetics

Tokrat sem se želela malo razpisati o produktih ene znamke, in to je Catrice. Catrice je definitivno ena izmed mojih najljubših znamk kozmetike, saj sem z njihovimi produkti izredno zadovoljna, zdi se mi, da me do sedaj ni nič razočaralo. Priznam tudi, da v drogerijah najprej zavijem ravno do Catrice prodajalnih polic in redkokdaj se od tam vrnem brez nakupa. Naj omenim, da komaj čakam na Doll's collection.


Šminka, z odtenkom Don't pink and drive je definitivno ena izmed mojih najljubših produktov. Obožujem nežne odtenke, zato pri tem nakupu nisem kolebala. Velik plus je ta, da je dovolj kremna, vendar ne preveč, kar mi je tudi najbolj všeč. Je dobro pigmentirana, obstojna - približno 4-5 ur. Je nežno roza barve, ravno toliko, da na ustnicah preveč ne izstopa. Cena je 5,29€. Nakup res priporočam!


Kot je na sliki videti, sem zgornji produkt že kar dobro uporabila. Tekoči puder All Matt Plus - Shine Control mi je na nek način ''rešil življenje''. Moja težava je moj bled obraz. Zanj res težko najdem primeren odtenek, zato sem do tega nakupa uporabljala samo suhi puder. Pa vendar sem očitno tekoči puder na Catrice prodajalnih policah spregledala. Sicer odtenek ni čisto enak moji koži, vendar je razlika res zelo majhna. Tekstura ni ne tekoča ne preveč gosta, ampak ravno prav. Všeč mi je, da je ''shranjena'' v takšni embalaži, saj mi je le-ta bolj blizu. Na obraz ga ne našam preveč, pa vseeno dobro zakrije moje nepravilnosti. Večinoma ga nanašam s prsti, saj mi je tako lažje. Velik plus je definitivno ta, da ga je kar veliko - sama ga uporabljam 3 mesece, pa ga imam še več kot polovico. Ko mi ga zmanjka, ga vsekakor še enkrat kupim! Cena je 6,79€.


Naslednji produkt je svinčnik za obrvi Brow-n-eyed Peas, s katerim sem prav tako zadovoljna, saj je njegov nanos zelo preprost kot tudi hiter. Odtenek je skoraj identičen z barvo mojih obrvi, razlika je majhna. Plus je, da je svinčnik na nek način 2v1, saj ima na drugi strani še krtačko, s katero obrvi lažje oblikujemo. V drogerijah ga prodajajo v štirih odtenkih, njegova cena pa je 2,59€.


Tudi eyeliner oz. tekoči svinčnik za oči - Daiting Joe Black je med mojo redno uporabo, še posebej takrat, ko želim, da so v ospredju moje oči. Tekstura je zopet ne preveč tekoča in ne preveč gosta, enostaven in hiter nanos, ki vseeno zahteva občasno natančnost. Imam ga že kar nekaj časa, le da se ta za razliko od ostalih ni posušil, kar je plus. Embalaža je preprosta, tako videzno kot tudi za nanos. Priporočam! Cena je 3,79€.


To paleto senčil imam že nekaj časa, zagotovo vsaj 2 leti, zato njenega imena na žalost ne vem. Še vedno mi dobro ''služii'', saj je priročna in jo zato z lahkoto hranim v torbici. Ima 4 odtenke, na žalost se swatcha prvih dveh najsvetlejših slabše vidita, saj je prvi kožne barve, drugi orav tako, vendar z rahlim odtenkom oranžne barve, ostala dva pa sta rjava. V prejšnjih omenjenih kolekcijah so prišle ven podobne palete, vendar sem bila na žalost prepozna, saj so punce pred mano že vse pokupile. Plus je ta, da so odtenki dobro pigmentirani, obstojni kar nekaj časa. Pa še mojih barv so - obožujem bež, rjavo, zlato barvo.


Nad Catrice laki za nohte sem popolnoma navdušena. Všeč mi je, da imajo toliko izbire, da se na koncu enostavno ne moreš odločiti samo za en lak, ampak v košari pristaneta najmanj dva ali pa celo trije. V zadnjem času sem ugotovila, da so popravili svojo teksturo - lep nanos, ki na koncu da sijaj, prav tako pa so dolgo obstojni (približno 7 dni). Na zgornji sliki imam lake različne ''starosti'', eni so skoraj sveže kupljeni, drugi pa so že precej stari, kar se opazi po embalaži, saj jih ves čas spreminjajo, kar mi je pravzaprav všeč. O večini lakov sem spregovorila že v večih objavah nižje, zato če te zanima določen odtenek, poglej spodaj ali pa obišči njihovo spletno stran. Cena je od 2,59€ do 3,59€.

Moja Catrice zbirka je v bistvu kar majhna, jo imam namen v prihodnosti povečati, čeprav rajši po eni strani porabim do konca te produkte, da se mi potem ne kopičijo preveč. Mislim pa, da nisem edina zadovoljna stranka, kajti prepričana sem, da nas je veliko - da ne govorim, da v primeru novih omejenih kolekcij produktov na prodajalnih policah skoraj ne ostane več, če ne prideš pravočasno. Ampak znano je dejstvo, punce nimamo nikoli dovolj, kadar je govora o šopingu.

Tako, sedaj grem pa malo počivati, nekaj se me loteva. Ni čudno, da bolezen ni ljubezen.


Torej punce, se ne motim, da tudi ve rade kupujete Catrice produkte? S katerimi ste najbolj zadovoljne in po katerih najraje posegate? Mi morda priporočate kakšen nakup?

Poljubčki do prihodnjič.

xoxo

10 komentarjev:

  1. Imam tudi tole podlago, za en odtenek temnejšo, ampak na žalost malo oksidira na meni in izpade oranžno :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem prav tako že porabila eno stekleničko tega pudra. Svinčnik za obrvi je moja stalnica in eyeliner je prav tako odličen. Predvsem mi je super, da se posuši v mat finiš:). Catrice ima res dobre izdelke. Včasih so mi posebej všeč njihove LE, čeprav ne vse. Jaz bi ti priporočala še njihov gel liner, ki je prav tako odličen:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S pudrom sem res zadovoljna, ker imam kar nekaj nepravilnosti na obrazu, le-ta jih pa res dobro zakrije v primerjavu s prejšnjimi, ki jih nikakor niso. Tudi jaz brez svinčnika ne morem, eyeliner pa ja, mi je všeč zaradi mat finiša. Pred tem sem jih imela nekaj od Essence, pa se mi zdi, da nisem zaznala takšnega učinka. Bom pa naslednjič vsekakor pogledala še gel liner :)

      Izbriši
  3. Jaz že nekaj časa razmišljam o tejle matt podlagi, ampak ne vem ali je dosti prekrivna in da ni preveč vodena :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta podlaga ni vodena, vsaj moja ne :)
      Prekrivna je pa tudi dobra, vsaj moje nepravilnosti res dobro prekrije :)

      Izbriši
  4. Sama sem prej uporabljala od Deborah puder, vendar sem se odločila, da preizkusim katerega drugega in če je mogoče tudi cenejšega (Deborah je 15€). Naletela sem na tekoči puder, ki ga omenjaš in takoj gledla po internetu, če ga je že kdo ocenil v slovenščini in tako naletela na tvoj blog :D upam, da mi bo puder tako všeč kot mi je tvoj blog ;) do sedaj sem sama uporabljala le Catrice lake s katerimi sem super zadovoljna in mislim, da me še nobeden odtenek ni razočaral. Zdi se mi da je kvaliteta boljša od Essence a kljub temu še vedno precej cenovno dostopno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se čisto strinjam. Velikokrat dobiš produkte, ki so res dobro kvalitetni za zelo dostopno ceno. 15€ je kar veliko, ta Catrice puder pa stane polovico manj in ti dejansko lahko služi za celo leto, odvisno koliko ga uporabljaš :)

      Prav tako se pa strinjam tudi s tem, da so Catrice laki kvalitetni. Vsekakor tudi jaz mislim, da bolj od Essence. Zadnje čase me samo Catrice prepriča za nakup lakov :D

      Drugače pa hvala! :)

      Izbriši
    2. Puder sem včeraj preizkusila in sem res zadovoljna z njim. Je sicer bolj prekrivalen kot od Deborah, vendar pusti tak lep finiš, da zgledam bistveno boljše, a kljub temu naravno :) skoraj ne morem verjet, da mi je uspelo kupit tako dober puder brez predhodnega prebiranja ocen na internetu.

      Izbriši
    3. Super, da si zadovoljna :) Jaz sem tekoči puder kupila po kakšnih 5ih letih se mi zdi, ker res težko najdem najsvetlejši odtenek mojemu podtonu. Važno, da si sedaj preskrbljena za nekaj časa :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!