petek, 3. april 2015

Bourjois mascara volume 1 seconde

Oceno te maskare sem nameravala napisati že prejšnji mesec, ampak sem na to že čisto pozabila. Torej, konec februarja sem v Tuševi drogeriji kupila Bourjois maskaro. Takrat je potekala akcija, in sicer 50% popust, zato sem zanjo odštela dobrih 7€, kar je dejansko poceni, glede na to, da sem za nekatere odštela 10€, kvaliteta pa je bila slaba in niso bile vredne svojega denarja. Ta mi je bila vsekakor zelo všeč, kvaliteta je dobra, več o njej pa si preberi spodaj v nadaljevanju.
Maskare te znamke še nisem uporabljala, ker pa sem prejšnjo že skoraj porabila, sem potrebovala novo. Še bolj pa me je zanimal, kakšen je dejansko volumen, ki je obljubljen kar v 1 sekundi. Na trepalnice vedno nanesem dva nanosa, včasih celo tri, ampak čisto odvisno od maskare, kakšen volumen da. Pri tej sem uporabila dva nanosa in takoj sem opazila razliko od prejšnje - L'Oreal Paris - volumen je bil opazno večji. Sama embalaža ni nič kaj posebnega, ker mi je volumen bolj pomemben. Velik plus je tudi ta, da pri uporabi maskare v bistvu ne potrebuješ vihalca trepalnic, saj jih nanos že sam malo povzdigne (glej sliko spodaj). Bi pa z veseljem delila še sliko, kako zgleda z uporabo vihalca trepalnic, vendar sem ga na žalost pozabila v Ljubljani. Plus bi dala sami krtački, saj ima kratke in gosto razporejene ščetine. Moje trepalnice so drugače na splošno zelo smešno-čudno razporejene, saj so enkrat ukrivljene v eno smer, drugič v drugo, ali pa se preprosto zlepijo skupaj. Zato si maskaro nanašam tako dolgo, dokler niso trepalnice lepo - skoraj ''enakomerno'' - razporejene med seboj. Do zdaj sem preizkusila že kar nekaj maskar, s to sem bila najbolj zadovoljna. Zagotovo jo kdaj še kupim. Tako, da vse tiste, ki ste morda v dilemi, katero kupiti - to vam res priporočam, je vredna svojega denarja. V prihodnje pa drugače nameravam preizkusiti maksaro Max Factor, da ne bom ves čas samo eno znamko kupovala.

Je katera že kupila to maskaro in kako je bila z njo zadovoljna?

xoxo, Valentina

3 komentarji:

  1. Jaz imam tudi eno izmed svojim maskar od Bourjois in sem več kot prezadovoljna, res mi lepo podaljšajo trepalnice, tako da me je nekaj ljudi celo vprašalo, če so umetne, skratka super, super, super bom preizkusila tudi to!

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? :) No ta je moja prva od te znamke :D

      Izbriši
    2. Ja imam: Bourjois Twist up the volume, meni zelo odgovarja tako, da bi rekla da priporočam ampak imamo vse drugačne trepalnice tako, da je dokaj težko reči :P

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!