nedelja, 12. april 2015

Balea Purple Kisses & Paradise Beach

Živjo punce! Joj me je kar malo sram, da že nekaj dni nisem uspela napisati niti ene objave. Prazniki in praksa so me po domače povedano čisto zdelali. Pa vendar imam danes končno prosti dan, naspala sem se pa tudi dobre volje sem. Prosti dan pomeni več časa zame, zato sem se danes le usedla za računalnik, da vam spišem oceno Balea gela za tuširanje.

Od Balea imam nekaj krem za roke, s katerimi sem res zadovoljna, so naravnost pisane na mojo kožo, zato sem se odločila, da tokrat zamenjam še gel za tuširanje, saj sem pred Baleo dejansko skoraj ves čas uporabljala samo Niveo. Pred kratkim so tako na prodajalne police prišle nove vonjave, ki na žalost sodijo pod omejeno izdajo, zato z nakupom le pohitite. Na izbiro je res veliko vonjav, na koncu sem se odločila kar za dva gela, saj sta mi ti dve vonjavi od vseh najbolj dišali. Prvi je tako imenovani Paradise Beach, z vonjem ananasa in kokosa, drugi pa je Purple Kisses, z vonjem lilije in črne maline. Oba vonja sta odlična, da pa ne govorim o embalažih, za katere moram priznati, da so mi res všeč, saj so na nek način preproste in uporabne seveda, poslikave pa kar kličejo po nakupu. Paradise Beach me je spomnil na otroške dni, saj me njegov vonj spominja na Hubba Bubba žvečilne gumije (hehe). Velik plus je ta, da gel kožo resnično ščiti pred izsuševanjem. To sem opazila po takojšnji uporabi, predvsem na predelu nog, saj so bolj izpostavljene izsuševanju. Kar pa me je malo motilo, ampak kljub temu ne predstavlja velikega minusa, je to, da se v primerjavi z Nivei-nimi geli manj ''našamponira''. Zato si ga zdaj vedno nanesem malo več kot sem ga običajno, da ostane moja koža resnično dišeča. Poleg tega embalaža vsebuje 300 ml gela, kar je res veliko, pa še zelo poceni je - za Paradise Beach sem odštela 0,99€, za Purple Kisses pa 0,79€. Vsekakor bi nakup ponovno opravila!

Kako ste pa ve zadovoljne z Balea geli za tuširanje? Kateri vonj je vaš najljubši?

xoxo, Valentina

6 komentarjev:

  1. Meni so omejene izdaje TOP! Poletne so še posebej super: sami tropski vonji :) Lani so imeli 3 v poletni: karambola, lubenica ter mango in so mi bili super. Pa tudi navadni/stalni so mi dobri :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lubenica? Joj upam, da pride letos še kakšen podoben v prodajo :)
      Bom pa preizkusila tudi te stalne, vendar me je ta omejena izdaja zdajle bolj zamikala :P

      Izbriši
  2. Sem oba vonjala zadnjič...in ko grem v nabavo vzamem Paradise Beach..ful mi je dišal:) Jst bi tudi kak vonj lubenice:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paradise Beach res božansko diši :)
      Se pa tudi jaz ne bi branila še vonja lubenice :)

      Izbriši
  3. Še ena obsedenka z Balea poletnim LE geli za tuširanje tukaj! :P
    No, te zadnje čase povsod videvam, ampak še jih nisem uspela povonjati v DMu. :) Bom pa sigurno kakšnega kupila, sploh Paradise Beach se bere super (obožujem kokos<3).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Božansko dišijo, predvsem Paradise Beach, sem skoraj prepričana, da ti bo v redu, glede na to, da tudi ti obožuješ kokos :)

      Izbriši

Thank you for all your lovely comments!