petek, 8. maj 2015

Review: I Heart Makeup palette of shades


Živjo lepotičke! V sredo me je od Ličila.si doma pričakalo prijetno presenečenje, in sicer sem dobila paleto senčil I Heart Makeup - I Heart Chocolate. Zato se jim za začetek še enkrat zahvaljujem. V bistvu so čisto zadeli, saj je bila paletka že nekaj časa na moji WL. Doma imam nekaj njihovih produktov, s katerimi sem res zadovoljna, saj so kvalitetni, hkrati pa cenovno ugodni. Prav tako pa so Ličila.si poskrbeli za vas, drage moje bralke! Do konca maja lahko izkoristite 15% popust na nakup s tem, da vtipkate promo kodo BRALKABLOGA15 (ne velja na izdelke Sigma Beauty, Kardashian Beauty in Anastasia Beverly Hills).

Torej, paletka je bila shranjena v kartonasti škatlici, na kateri so bile slike odtenkov. Na sam videz pa spominja na čokolado, še posebej me spominja na Milko, ki je moja najljubša, saj je ravno takšne barve. Glede na to, da spominja na čokolado, je od tod dobila tudi ime.



Paleta vsebuje 16 odtenkov, barve pa so tako rekoč meni najljubše, saj s takšnimi odtenki zelo rada eksperimentiram. Vsebuje tako mat kot šimraste odtenke (mat: 7 odtenkov; šimrasti: 9 odtenkov). To zame predstavlja velik plus, saj si včasih zaželim nekakšen sijaj na očeh, drugič pa ne oziroma zelo malo.

Odtenki so dobro pigmentirani, obstojni. Danes sem na primer imela makeup 5 ur, po tem času je bil še vedno tako dobro opazen kot je bil na začetku, predvsem pa se odtenki niso zarili v gube, kar je še en dokaz, da gre za super kvaliteto. Zanimiva je tudi razporeditev odtenkov, ki ni čisto vsakdanja, prav tako pa vsebuje ogledalo, zato ne dvomim, da kdaj ne bo pristala v moji torbici, saj je zelo priročna. 

Pri tej paleti mi je poleg nude odtenkov všeč, da vsebuje še res lep roza, vijoličen, moder in temno zelen odtenek. Za današnji makeup look sem se odločila za temno zeleni odtenek. In sicer sem na celotno veko nanesla nežno svetlo zlati odtenek. Nato sem čez celotno veko nanesla še nežno rjavi odtenek, na zunanjo stran veke ter v kot pa sem nanesla temno zeleni odtenek, ki daje videz smokey eyes. S svetlo bež odtenkom pa sem poskrbela za notranji kotiček očesa. Zakaj takšna kombinacija? Kombinacija zelene in rjave mi je všeč ravno zaradi tega, ker so moje oči takšne barve. Na koncu sem uporabila še svinčnik za oči ter eyeliner, trepalnice pa sem namazala z maskaro. Za rdečilo se tokrat nisem odločila, sem pa na ustnice nanesla vijolični odtenek šminke.


Uporabila sem:

za obraz
- Oriflame kremo (Love Nature)
- Catrice tekoči puder All Matt Plus (Shine Control)
- Manhattan suhi puder (Natural Look)
- Catrice svinčnik za obrvi (Brow-n-eyed Peas)

za oči
- Essence podlaga (All About Matt)
- I Heart Makeup paleta senčil (I Heart Chocolate)
- Essence svinčnik za oči (Black Fever)
- Catrice eyeliner (Daiting Joe Black)
- Bourjois maskaro (Volume 1 seconde)

za ustnice
- Oriflame šminka Pure colour (Warm Fuchsia)



Kako vam je všeč moja kombinacija ličil? V prihodnje bom eksperimentirala še z drugimi odtenki, prav tako pa bodo sledile druge objave, saj se jih je že nekaj nabralo.

Do prihodnjič pa pošiljam pozdravčke.

xoxo

2 komentarja:

  1. Jooj tale paletka je res takšna da bi kar ugriznil vanjo :D
    drugače pa lep makeup!

    xoxo

    OdgovoriIzbriši

Thank you for all your lovely comments!